nokia 5800 xpressmusic hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xpressmusic hakkında
s.a arkadaşlar

nokia çıkarmış olduğu bu telefonu almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar telefon hakkındaki düşüncelerini yazarlarsa sevinirim

Lacoste

Lacoste

Üye
Gayet gzl bi telefon ve bu aralar çok ucuzladı gerçekten.Hakkındada yapılan yorumların çoğu olumlu yönde eskiden bazı sorunları vardı ama nokia bunları yeni frimwarelerle düzeltti ve düzeltmeye devam ediyor

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
azacık daha beklicem yıl başına doğru biraz daha duser belki hiç olmassa bile daha da yukselmez

Neverex

Üye
azacık daha beklicem yıl başına doğru biraz daha duser belki hiç olmassa bile daha da yukselmez

Doğru söylüyor arkadaş ama fazla da beklememek lazım çünkü trt zammı gelecek.

pavilion

pavilion

Üye
telefon güzel, geniş ekranında film seyretmek çok zevkli, ses kalitesi süper ANCAK! şunu döylemeliyim ki mesaj yazmak kabus. Benim için mesaj yazmak çok sorun değil dersen kaçırma al derim.

okan_6

okan_6

Üye
tam ekran klavyede ben çok rahat ve hızlı mesaj yazabiliyorum benim için bi sorun yok ayrıca bekleme hemen al daha nekadar düşecek fiyatı?

khan2

Üye
bende telefonu dün aldım gayet güzel bir telefon diyebilirim kullandıkça yorumlarımı yazarım..

gencaloglu

Üye
arkadaşlar geçen hafta cumartesi aldım telefonu 545liraya bu saatten sonra bu tel fazla aşşağı düşmez telin gerçek fiyatı 860lira zaten daha ne kadar düşecekki zati telefona gelirsek telefon ses olarak görüntü olarak on numara telefon hazır telin fiyatı düşmüşken alıcaksın yoksa bir hafta sonra dizini döversin

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Bu telefonun üretimi hatalı diyorlar doğrumu bilmiyorum ama :S

volkan_ordin

Üye
arkadaşlar ben 5800 telefonu aldım. 3 gündür kullanıyorum . telefon süper. dokunmatik ekranı olasun sesi olsun harika. msj yazmak o kadar okadar kolaykı tuşlu telefondan daha rahat. internet bağlantısı hızlı. almak isteyen arkadaşlar bence hiç düşünmeyin alın. stoklarda bitti. ben bile çok zor buldum.

ULTRASsSLAN

ULTRASsSLAN

Üye
Ben 1 yila yakindir kullaniyorum TIK yok hocam mis gibi telefon al kullan

alicannnn

Üye
hocam video kaydederken sesleri diğer teldekiler gibi kalınlastırmıo ses kalitesi harika süper tel yanlız bnce teli güncelleme güncellersen basta begenirsin sonra begenmezsin :D:D

serhat1164

Üye
bende almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlara bir sorum olacak pc suıt ten pc ye bağladığınızda nete girebiliyor musunuz ???

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Eğer modemin kablosuzsa wifi ile gir değilse de girebilirsin :D

babacan666

Üye
arkadaşmlar açık olan varsa soruma ceversin 5800 mı samsung monte mi e71mi?

gunay013

Üye
beyler bayanlar kötülemeyin şunu | BAKIN ALDIM KULLANIYORUM SÜPER SESİ VAR MUHTEŞEM GÖRÜNTÜSÜ HERŞEYİYLE HARİKA BİŞEY...HARİKA BİŞEY...HARİKA BİŞEY... HALA KULLANIYORUM 0 SORUN HERŞEYİ KOPKOLAY mesaj için bide kalemi var yazamayanlar için süper .... internette video resim herşey izliyorum görüyorum . muhteşem bide şuan 450-500 fiatı kesinlikle alıcaklara önerilir zaten 8GB hafızada veriyolar mükemmel
ALDIĞIM-TARİH : 15.08.2010 |
ŞUAN : 29.08.2010 |HALA SÜPER TEL aldığımdan beri - kılıf almanızı tercih ederim başka bişeye gerek yok

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşmlar açık olan varsa soruma ceversin 5800 mı samsung monte mi e71mi?
:D:D TABİKİDE 5800 ya özelliklere lütfen bakın samsung hep az özelliği bunun yine sürüyle.... hea dokunmatik düşünyosan diyorum bak illa etkilemiş olmayam:D:D

nmasil

Üye
Slm, ben de nokia 5800 yeni aldım, daha dün, alışmaya çalışıyorum. Özellikleri gayet ii olduğu için tercih ettim. Arkadaşların da dediği gibi ses ve görüntü kalitesi çok ii ve ben 469 TL ye aldım bilginiz olsun...

Ya bir de sorum olacak ben nokia 5800 dvx plyer yüklmek istiyorum ama üye olan bir arkadaşımızın paylaştığı nokia58 dvx player 0.91 s60 sürümü yüklemeye çalıştığımda tel ile uyumlu değil yine de yükleme yapılsın mı diyor, ne yapmalıyım ok dersem bir anlamı varmı kullanabilirmiyim yoksa bir işe yaramaz boşa mı yüklemiş olurum tele zarar mı verir? yardımcı olursanız sevinirim...

:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bişey olmaz

KARACAW

Üye
5800 almayın arkadaşlar çok fena donuyor hiç bir tuşu çalışmıyor alıp pişman olmayın

ahmet29000

ahmet29000

Üye
bakın bende u telefonu aldım gümüşhanede tim den aldım tam olarak 460 tl + 10 ay taksitle aldım telefon çok süper bu telefonda herşey mümkün :) mesaj yazmak dı falandı filandı hepsi süper sadece aşırı müzik yükleyince arada bi tıkanıyomus öğle duydum bende 4 gb lik müzik war ama 2 ay oldu alalı toplam iki kez tıkandı çok degil oda kapatıp açıyon düzeliyo özelliklede wlan olması telefonda çok iyi tawsiye ederim nokia nın yeni bi teli war x6 tam 1 milyar bu telefon ama 5800 ın aynı özelliklerisadece ram ı fazla hafızası fazla o kadar x6 nın desteklemedigi bazı uygulamaları 5800 destekliyor tavsiye ederim ben şahsen ; )
saygılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...