arkadaşlar bende gps çalışıyordu şu an bi türlü bağlantı kurulamıyor uyduyla.. bi kaç yerden araştırdım tema yüklenince bağlantı da sorun oluyomuş bu konuda bilgisai olan varmı...
slm arkadaşalar sitede yeniyim ve yeni bi nokia 5800 XM aldım ve tamamen navigasyon için aldım. ben şu anda navigasyona bağlanabiliyorum bi problem yaşamadan. anladığım kadarıyla ücretli bağlanıyomuşum. sorum şu olcak
1. navigasyonu ücretsiz kullanabilmem için garmin yükleyip bahsettiğiniz ayarları yapmam mı şartmı.
2. linkin birine baktım garmin orada ücretli, bildiğiniz ücretsiz bi link varmı verirmisiniz.
teşekkürler.
slm arkadaşalar sitede yeniyim ve yeni bi nokia 5800 XM aldım ve tamamen navigasyon için aldım. ben şu anda navigasyona bağlanabiliyorum bi problem yaşamadan. anladığım kadarıyla ücretli bağlanıyomuşum. sorum şu olcak
1. navigasyonu ücretsiz kullanabilmem için garmin yükleyip bahsettiğiniz ayarları yapmam mı şartmı.
2. linkin birine baktım garmin orada ücretli, bildiğiniz ücretsiz bi link varmı verirmisiniz.
teşekkürler.
Arkadaşlar kurulumu rica etsem resimli bir şekilde anlatabilirmisiniz...?
Siteden indirilirken olduğu yeri pcye ve telefona kurarken ki anları resımleyıp yapabılırsenız cok sevınırım. Başaramıyorumda...
3-4 gündür kullanıyorum ama Route66 veya Ndrive bundan kat ve kat daha iyi.Birkere harita dizaynları sanki elle çizilmiş ve kötü.Uyduya bağlanma hız ben A-gps kullanıyorum 2-3 saniye ama sadece bu yetmiyor tabiki.Ama arkadaşın emeği ve paylaşımı için tekrar teşekkür ederim.
arkadaslar o dosyaları unl yaptım ama hala no maps diyor birde ilk actıgımda urun kodu istiyor hemde gps baglanmıyor bluotut kapalı diye hata veriyor yardım ederseniz sevinirim bekliyorum