Sayın Adminler ve Konu açanlar,emeği geçenler;
Herkesin yorumları aynı yönde ve açıkçası bende hiçbirşey anlamadım..
Şu konuyu temize çekecek kişi - sıfırdan kurulumunu anlatırsa Çoooook dua ve teşekkür alacak bence.. Acilen el atmanızı rica ederiz..
Ben kurmuş olsam hiç üşenmem yazardım ama bekliyorum şu an
Umarım sonuca ulaşırız.
Saygılarımla...
arkadaşlar iyi günler, ben 5800 a garmin yükledim, güzel de çalışıyor, ancak türkiye haritası güncel değil, en son güncel türkiye haritasını nereden bulurum ve nasıl yüklerim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. saygılarımla..
YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE YUKARDAKİ GİBİ MESAJ YAZDIK, ANCAK BİR YARDIM EDEN BULUNMADI, NE OLDU BU KENT TERK Mİ EDİLDİ. EYYYYYYY AYDIN ULEMA NİRDESİNİZ YAV. HADİ Bİ ZAHMET...
arkadaşlar iyi günler, ben 5800 a garmin yükledim, güzel de çalışıyor, ancak türkiye haritası güncel değil, en son güncel türkiye haritasını nereden bulurum ve nasıl yüklerim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. saygılarımla..
YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE YUKARDAKİ GİBİ MESAJ YAZDIK, ANCAK BİR YARDIM EDEN BULUNMADI, NE OLDU BU KENT TERK Mİ EDİLDİ. EYYYYYYY AYDIN ULEMA NİRDESİNİZ YAV. HADİ Bİ ZAHMET...
yeni metin belg. açın içine kodları yapıştırın sonra dosya farklı kaydeti seçin açılan yerde ikinci kısmı tüm dosyalar yapın adı yerine ....unl ' yi yapıştırın o kdr
arkadaşlar ben kurdum sorunsuz çalışıyor fakat tam 3 ayrı forumdan bilgileri harmanlayarak kurdum.burdakilinkte kurulum dosyası yok fakat ilk sayfanın sonuna doğru başka bir arkadaşımız yeni versiyon için link atmış onu indirdim.sonra burada denilenleri yaptım.haritayı da başka siteden indirdim.hepsini harmanladım ve kurdum.ilk başta no map yazdı.gps kapalı yazan yere tıklayıp gps etkinleştiri seçtiğimde canavar gibi çalışmaya başladı hadi kolay gelsin.