NOKIA 5800 Xpressmusic Ekran simgeleri

Sponsorlu Bağlantılar

i_mar

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 5800 Xpressmusic Ekran simgeleri
Arkadaşlar ;
Benim telefonumda şebeke simgesi yerine yani anten simgesi yerine bağlantı simgesi gözüküyor ve üzerinde "E" işareti var.Nedir bu ?

Teşekkürler...
Not : paket veri ile ilgili bir şey sanıyorum.turkcell internet bağlantısı diyor.bağlantıyı kesiyorum tekrar bi süre sonra ortaya çıkıyor.yardım lütfen.

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat ve usta2525

kamilferit

Üye
ınternete baglanan bır program yada guncelleme ısı olur kardesım onları kontrol et sonradan yukledıgın bı program olabılır

i_mar

Üye
    Konu Sahibi
e-mail hesabını kurmuştum ondan olabilir mi acaba ?

fbforever

fbforever

Üye
Edge'nin simdesi diye biliyorum ben ama...

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye

i_mar

Üye
    Konu Sahibi
.

Nasıl düzeltebilrim bu durumu.adım adım anlatabilirmsiniz ?

.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
arkadaşım 5800 ım olmadığı için tam olarak o ayarların yerini bilmiyorum.Ama ayarların benim telefonumdakilerle aynı yerde olduğunu varsayarak anlatacağım.Önce ayarlara girip ordan bağlantı ayarları ordan paket veri ayarlarından paket veri bağlantısı ayarını gerektiğinde olarak değiştirmelisin.

evrenapak

Üye
işareti nasıl kaldıracağını anlatıyorum
ayarlar bağlantı bağlantı yöneticisi seçenekler bağlantıyı kes
bunu yaptıktan sonra yine internete bağlanılsınmı diyor ona hayır dersen bi sorun kalmıyor

cglcmnlr

Üye
bende de aynı sorun var ve bağlantıyı kes dediğim halde bi süre kaybolup bi msj falan geldiğinde tekrar başlıyo.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
e-mail programı kurduysan sureklı bağlantıda kalır telefon bundan dolayı cıkıyor o işaret E nin anlamı edge demek wap yoluyla ınternete gırıyor yanı telefonun bunu kaldırmak ıcın e mail programı kaldırmalısın yada *#7370# den telefonu orjınal ayarlarına gerı döndürmelisin sorun kalmaz ama kurduğun programlar gider bilgine... veya soft format veya hard formatta sorununu çözer ama programlar gıder dediğim gibi...

dedereis123

dedereis123

Üye
Kesinlikle Edge simgesi o kardeşim samsung telefonumda hep var o bazen yok olur edge çekmediği zaman

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefon ayarlarını geri yükle olucaktır

Dark Magic

Üye
edge... kapat bütün güncelleşen uygulamaları bak bakiim açılıyomu
:oke: baktınmı:D

Üst Alt