Nokia 5800 xpress müsic ne kadara satılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozzKurT

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xpress müsic ne kadara satılır?
arkadaşlar satılık nokia 5800 5 ay garantili.telefonda ufak çizikler var. ancak ekran temiz.

sizce ne kadara satarım?

V/RS

V/RS

Üye
250 falan anca

bozzKurT

Üye
    Konu Sahibi
250tlye alıcı var. daha yukarı satabilir miyim?

manush

manush

Üye
yenisinin ortalama 500 olduğunu düşünerek ve elindeki telefonun görsel durumuna göre kendi telefonuna istediğin fiyatı belirlemek, değeri biçmek hakkın var sonuçta.

piyasada ekranı bozuk/ sorunlu cihazlarını 180-200 gibi fiyatlardan satmaya çalışanlar olduğunu, telefoncuların bu cihazları 200-250 aralığında aldıklarını ve mesela benim gibi 300'den satmaya çalışanlara sürekli "240 olmaz mı?", "en fazla 250 verebilirim" dendiğini de hesaba katabilirsin.

Bu durumda fiyatı belirlerken diğer bir düşüneceğin nokta, o paraya ne derece ihtiyacın olduğu konusu. İhtiyacın acele ise hemen elden çıkarabileceğin bir fiyat, ama acelen yoksa da bari zarar etmeyeyim diye bekleyebileceğin bir değer deneyebilirsin. 2.el satış sitelerini genel fikir almak adına inceleyebilirsin.

sonuçta 2.el satışı şans işi, uygun satıcı ile uygun alıcının buluşabilmesi önemli...

umarım gönlünüze göre bir fiyattan satabilirsiniz, hayırlı satışlar...

bozzKurT

Üye
    Konu Sahibi
sizin düşüncenizi almak istedim. işin gerçeği köşelerinde çizikler var. faturanun olup olmadığı da belli değil. ve 250 tl ye alıcı buldum. bu fiyat normalin altında mı standart mı onu öğrenmek istedim sadece.

manush

manush

Üye
Nokia5800, çıktığı ilk günden bu yana popülerliğini koruyan bir model ve 2.el satışı sözkonusu olduğunda en sık kullanılan fiyat 250TL. Hemen herkesin ilk aklına gelen veya teklif ettiği değer o oluyor çünkü.

kendi elinizdeki telefona kendiniz değer biçeceksiniz sonuçta, gerek görüyorsanız fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Eğer zaten bu fiyata alıcı buldum, bir an önce satıp ihtiyacımı gidereyim derseniz, rahatlıkla satabilirsiniz. diğer türlü fiyatı daha da yukarı taşırsanız, bu sefer de ona uygun alıcıyla denk gelmeyi beklemeniz, vakit kaybetmeniz gerekir.

Benim acelem olmadığından, biçtiğim değeri bekliyor, uygun olması adına yanına 1-2 ekstra ilave ediyorum. Sonuçta o sizin kendi kararınız olacak, 2.el satışında stardart veya normal diye birşey yoktur. aynı ürünü 500e satan da görebilirsiniz, 150ye satan da!

katates

katates

Üye
5800 için bence çizikler önemli değil 25 liraya kasayı komple değiştirebilirsin.

manush

manush

Üye
bu arada bu başlık ve içerik forumun bu bölümünün kurallarına aykırı imiş, dikkat etmek lazım!

gazel14

gazel14

Üye
kardes 250 çok az sen rahat 300e satarsan bence 300 320 arası sat

V/RS

V/RS

Üye
Ben çizikleri hesaba katarak 250 dedim ha eğer kasayı çin malı yani 25 tl ye veya 50 tl orjinalle değiştirip satarım diosan 300 falan yapar belki oda değmez zaten

frowell

frowell

Üye
bendede 5800 var satmak istiyorum.arka kapagının köşesindeki diş kırık arka kapak tam kapanmıyor , kalemi yok, 8gb hafıza kartını satmıcam .telefonda çizik yok. ne kadar eder acaba bi fikriniz var mı :ehe

_emax_

Üye
elimde 2. El nokia n73 var. Kutulu aksesuarlı. 5800 arıyorum. Takas dersen üste fark verebilirim. Senin telefonda kutu içeriği ve garanti mevcut mu? Sahibnden.com ilan no: 57369340

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt