Nokia 5800 Xpress Music ilgili sorularım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpress Music ilgili sorularım ?
arkadaşlar şöyle nokia 5800 xpressmusic alakalı konulara baktım fakat tam anlamıyla cevap bulamadım sorularıma ben almayı düşünüyorum fakat kafamda şöyle sorular var

ben msjla uğraşmasını severim öğrenci adamız nede olsa :D bu telde yazmada sıkıntı olurmu bide yazılım sorunu falan var diye gördüm konularda aldığımız telefonun hangi yazılım olması veya alırken nelere dikkat etmem gerektiğinide söylermisiniz? dokunmatiğinde sıkıntı varmı oluyormu ??

benozqurum

Üye
birincisi o fiyata piyasada alabileceğin en çok özellikli telefon iphone diyolar bi çılgınlık neyin çılgınlığı anlamıyorum ulan kamerada flash yok 2mp kamera en son surumu olan 3gs de video war he nemiş şekilmiş ulenn çok şekili seviyosan param çok diyosan gidicen nokia carbon arte alıcan vertu alıcan şekil ozaman belii olur nese be sana solim kardeşim çok güzel tel bi kamerası biraz dandik 3.2 e gore bıde kulaklık sesi bunların çözümüde yeni versiyonla düzelcek inşallah ama benim paylaştım konuda yardımcı olur sana dokunmatiği güzel iphone nın ki kadar olmasada dokunmatikte iphone dicem yok onda kral mesajlasmasıda qwerty klavyede süper istersen normal tel klavyesi olan alfasayısala çevir ole yazış istersen kaleminle el yazsı
gps
wireless
3g
dokunmatik büyük ekran
güncelleştirilebilr yazılım
8gb hafıza
ne bılım 500 lıraya daha ne olsun
:)

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş benimde dikkatimi çekti bu fiyata bu özellik bide tip var telefonda. peki bu yazılım olayı nasıl oluyor bunu ben yapabilirmiyim yapmam için neler gerek onlarıda kısaca açıklayabilirmisiniz ?

LoganTr

LoganTr

Üye
fiyat iyi ama dokunmatiginden iphone performansi beklememek gerek...

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik olayı o kadar kötü mü yaw :) ileride sıkıntı olaşabilecekse hiç bulaşmayalım dokunmatik işine birazda o konuda terettüt içindeyimde :) terettütlerimi yenersem yarın gidip alıcam yani :D

benozqurum

Üye
dokunmatikinde sorun yok iphone nın ki kadar hissedemiyosun ama bence iyi git bi telefoncuya test et yazılımınıda herkez güncelleyebilir pc suite programından yada ovi suitten yapabilirsin 5800 kullanan bi arkadaşın olsa daha iyi olur yada dedim gibi gidip test yap bakabilirmiyim de al incele dokunmatiğini felan

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
peki hocam sağolun tşk ettim kolay gelsin ;)

susu_susu

Üye
arkadaşlar ön kameranın yanındaki ışığı nasıl açıyoruz ben bulamadım bilen varsa özelime mesaj atabilir mi

benozqurum

Üye
aryscat

aryscat

Üye
Kardeş nokia olsun 5 kuruş fazla olsun. Dokunmatigi iyi. Öyle abartacak birşey yok. Klavyeyle gizli mesaj yazmak için birkaç gün alışma evresi geçirirsin. Kamera ayarlarını da yeni yazılım çıkana kadar manuel idare edersin...

S@H!N

Üye
    Konu Sahibi
evet bu konuyu açtım içimdeki terettütde gitti bugün aldım :) dokunmatiği falan öyle kötü değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt