Nokia 5800 XM Wlan yayını yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halukunal

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Wlan yayını yapma
Merhaba sevgili forum üyeleri ;
Dershane'de birisi var.Cep telefonu 5800xm.Mobil internete bağlanıyor (türkcell normal tarife), sonra bir programı açıyor(programın adını soylemiyor) ve WLAN (wifi her neyse...) yayını yapıyor. verdi denedim girdi.Programın adını soylemiyor.Böyle bir program biliyor musunuz?Ya da bune benzeyen bir program biliyor musunuz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
joiko spot gibi bir isimdi sanki..

maktama

maktama

Üye
Merhaba sevgili forum üyeleri ;
Dershane'de birisi var.Cep telefonu 5800xm.Mobil internete bağlanıyor (türkcell normal tarife), sonra bir programı açıyor(programın adını soylemiyor) ve WLAN (wifi her neyse...) yayını yapıyor. verdi denedim girdi.Programın adını soylemiyor.Böyle bir program biliyor musunuz?Ya da bune benzeyen bir program biliyor musunuz?
programın ismini niye söylemiyorsa?!!:D:D Sanki devlet sırrı...
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...3-s60v5-s-3-unsigned-resmi-turkce-419887.html
En son sürüm bu şu an, türkçe dil desteği de var. Yaydığın internete 64 bit ya da 128bitlik "wep " şifrelemesi de yapabiliyorsun. wpa ya da wpa2 desteklemiyor, ama wep yeterli zaten böyle bir program için.:)

Bu arada progrmı kullanmak için programı sertifikalamalı ya da telefonunu hacklemelisin. Bu konularda bilgin yoksa forumda aratırsan çok fazla bilgi bulacaksın.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
valla hacklemeden signed versiyonunuda gördüm bn

O6UZH4N

Üye
program ne için

halukunal

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kurup deniyorum.Yapamazsam size tekrar sorarım.

--------------- Ekleme ---------------

Sorunsuz çalışıyor teşekkürler...

BUOIO

Üye

SilentOne

SilentOne

Üye
bu program ne işime yaradı zamanında

sado_27

sado_27

Üye
ayrıca ovı magazada var sanırımm

talha00

Üye
Arkadaşlar Sertifika Hatası dedi Bunun için Ne Yapabilirim Bir açıklarsanız Çol Ssevinirim . . .

maktama

maktama

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt