Nokia 5800 XM Sizce Nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Sizce Nasıl ?
Selamlar benim acil yeni telefon almam gerek N73 vardı bozuldu ama 2. el düşünüyorum sıfırlar çok pahalı 5800 gördüm almak istiyorum fakat dokunmatiği iyi değil veya yavaş falan diyorlar kullanan veya bilen varsa yardımcı olabilirmi

sacredmagic

Üye
almanı hiç tavsiye etmem =) telefonun çıkış tarihine ve fiyatına bak ondan sonra şimdiki fiyatına bir bak anlarsın zaten ne demek istediğimi = ) kullanan birisi olarak da eklemeliyim ben böyle ekran görmedim rezalet... Alacaksan Se xperia x10 al ama daha ucuz bişey dersen x10 mini almanı tavsiye ederim

dangerouz

dangerouz

Üye
Kesinlikle uzak durulması gereken bir telefon.Kullandığım için biliyorum alınır fakat fiyatı 200TL olunca alınır bu para bu telefona verilmez dostum.Ben 5800 kullanıyordum fakat samsung galaxy ace yi araştırıyorum, şu an alınabilecek samsung htc ve iphone akıllı telefonalacaksan bunlar dostum.Sadece telefon alacaksan da nokia diyorum.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeşim teşekkürler bende nokia kullandım bugüne kadar hep ama artık samsung modelleride çok güzel bana tavsiye edebileceqin 5800 benzeri android veya symbian işletim sistemli bir samsung önerebilirmisin ?

dangerouz

dangerouz

Üye
Şu an Samsung Galaxy Ace s5830 modelini yakın markaja almış durumdayım.Bu linkte inceleme yapılmış videolarada bakarsan çok seri ve şık olduğunu göreceksin.Üstelik yazılımın içinde görev yöneticisi var, açık uygulamaları ordan yönetebilir ve ne kadar ram yediğini görebilirsin
Adam videoda bir sürü uygulama açıyor (oyun, youtube video) telefon haala seri tepki veriyor.Telefonun eksklikleri de var elbette.Video çekim kalitesinin kötü olduğu flash desteklenmediği söyleniyor ve önde kamera olmadığı için görüntülü konuşma yapılamıyor.Bu eksiklikler benim için pek önemli değil.Araştırmaya devam :) ama telefon aklıma yattı 5800 dan sonra harika olacak gibi :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Arkadaşım 5800 kötü değildir ama artık bu devirde işletim sistemi olsun kamerası olsun rami,romu olsun biraz yavaş kalıyor fakat symbian olduğu için apps sıkıntı çekmessin...Sana x6 yı önerebilirim yada Galaxy mini Androidli olarak...:D

hoss

hoss

Üye
symbian ve 5800 dan uzak dur ,symbiani sadece nokia kullaniyo , android isletim sistemli cihazlar cok daha iyidir oyun program acisindan , symbiana gore daha stabil ve hizli calisiyo
galaxy mini, galaxy fit , p503, x10mini gibi androidli cihazlara bakmanda fayda var
parani 3yil islemcisi ve rami dusuk , ve resistif ekranli 5800 a vermek gibi bir hata yapma

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim dangerouz'ın dediği Samsung Galaxy Ace s5830 modelini bende inceledim gerçektende çok güzel bir telefon hoşuma gitti eğer uygun fiyatta bulabilirsem o telefonu kesinlikle alırım. Ama tabi fiyata bakıyor herşey bizim türkiyede fiyatlar çok yüksek hele sıfır alacak olursan elimdeki N73 e 50 lira zor veriyorlar artık. O yüzden 2. el almayı tercih ederim temiz olanından yinede güzel tavsiyesi olan varsa söylesin fazla pahalı olmayan

baranselona

baranselona

Üye
samsung galaxy gio ya bakabilirsin otomatik odaklanma-android 2.2-3.2 inç ekran-multitouch-800 mhz işlemci hızı vsvs..... görüntülü görüşme ve kamerada flaş hariç herşey var bizim arkadaş aldı bayağı bi inceleme şansım oldu kullanışlı bi cihaz çok seri bikere....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt