Nokia 5800 xm Satılık(9ay Garantili)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xm Satılık(9ay Garantili)
Arkadaşlar elimde kvk garantili ve 9 ay daha garantisi devam eden nokia 5800 blue xm vardır.Telefonda hiçbir sorun yoktur.Telefonu aldığım ilk aylarda baya servise gitti geldi yaklaşık 4 kere ama kvk çalışanlarının bilgisizliği yüzünden son gidişinde telefona yazılımın yanlış yüklenildiği anlaşılmış 1 saatte yazılım hatası düzeltilmiş ve telefon canavar gibi olmuştur.Yani aslında sorun yokmuş ama sorunu çözecek çalışanlar olmadığı için biraz uğraştık.
Telefonun kutusu hala duruyor telefonla birlikte orjinal kulaklığı,mavi bilekliği,şarj cihazı,usb kablosu vsvs ve özel olarak deriden yaptırılmış kılıf verilecektir.Kutusuyla birlikte iade edilecektir yani.Faturası ve cihazın kvkya gittiği faturalarda verilecektir.
Telefonda şuan sitede rasim ustanın yaptığı en son cfw yüklüdür.Bunun yanında asphalt 4,nba,raging thunder2 gibi oyunlar ve n-desk,ramblow,cepsözlük,kill me vs gibi programlar da yüklüdür.Alacak arkadaş istemezse telefonu orjinal fw'sine döndürüp verebilirim.8Gb hafıza kartıyla beraber.

Ben fiyat belirtmiyorum arkadaşlar sizler fiyat önerebilirsiniz.

aşkım34

Üye
takas dersen ben varım

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefon var kardeşim ?

aşkım34

Üye
leptop var elimde temiz ama ekran sorunu var ekran çizgili gösteriyo sadecede nedersin

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Laptop özelliklerini yazarsan bi düşünüyüm arkadaşım

aşkım34

Üye
kardeşim valla özelliklerini bilmiyorum markası vestel ekran büyük temiz leptop

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim sağol yine de

aşkım34

Üye
rica ederim nerde oturuyosun sen yakınsak göstereyim leptopu

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Ankara kardeşim :)

aşkım34

Üye
:s maalesef

wink

wink

Üye
bnde ps2 slim jelatini açılmadı daha+lg t310 wink ama ekran biraz çizik var ama kabını değiştiririm tks olurmu

aşkım34

Üye
kardeş 240 tamam dersen konuşalım

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Ankara dışına satış yoktur.

hanzo03

Üye
200 tl uygun mu peşin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt