Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 XM mi? Yoksa Samsung Gt 5620 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheArmy

TheArmy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM mi? Yoksa Samsung Gt 5620 mi ?
Pazartesi Günü Telefon almayı planlıyorum acilen yardımınıza hitiyacım var. sizce hangisi?

Samsung GT 6520

Dizayn Dokunmatik Genişletilebilir hafıza Evet İşletim sistemi Hiçbiri Network bağlantıları GSM, GPRS, EDGE Veri aktarım USB, Wi-Fi, Bluetooth Ekran

Ekran sayısı 1 Ekran çözünürlüğü 240 x 400 Kamera

Kamera Evet Kamera çözünürlüğü 3.2 MP Kamera maks. çözünürlük 2048 x 1536 Otofokus Hayır Dahili flash Hayır Veri transferi

Infraport Hayır Bluetooth Evet WiFi Evet Network bağlantıları

GPRS bağlantısı Evet EDGE Evet HSCSD bağlantısı Hayır GPS modulü Evet Batarya

Bekleme süresi 769 sa Konuşma süresi 582 dak Batarya çeşidi Li-Ion Pil kapasitesi 960 mAh Mesajlaşma

MMS Evet Instant messaging Evet Boyutlar

Genişlik 53.7 mm Yükseklik 108.8 mm Kalınlık 12.4 mm Ağırlık 92 g Fonksiyonlar

MP3 çalar Evet FM radyo Evet MP3/WMA/AAC melodisi Evet Ses kayıt Hayır Video kayıt Evet Internet tarayıcı Evet E-mail Evet Takvim Evet Alarm saati Evet Hesap makinesi Evet Oyun Evet Java Evet Eller serbest Evet Hardware Modem Evet

Nokia 5800 XM

Kamera Çözünürlüğü (piksel) : 3,2 MP Mp3/radyo : Mp3/Radyo 3g : Var Gprs/wap : GPRS/WAP Ağırlık (gr ) : 109 Artırılabilir Hafıza : Var Bluetooth : Var Boyutlar (mm) : 111 x 51 x 15,5 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 640 x 360 Ekran Türü : Dokunmatik Fotoğraf Çekme : Var Garanti Süresi (yıl) : 2 Handsfree : Var Hesap Makinesi/kronometre : Hesap Makinesi/Kronometre Infrared (kızıl Ötesi) : Yok Java Uygulamaları : Var Kutu İçindekiler : Kullanım kılavuzu,Kulaklık Max Bekleme/konuşma (saat) : 406 bekleme Max Telefon Hafızası (isim) : 1000 Model : 5800 Oyun : Var Pil Türü : Li-Ion Renkli Ekran : Var Renk Sayısı : 16000000 Saat/alarm/ajanda : Saat/Alarm/Ajanda Ses İle Arama : Yok Sms/ems/mms : SMS/EMS/MMS Telefon Hafızası : 81 MB dahili hafıza Titreşim : Var Usb Desteği : Var Video Kayıt : Var Video Oynatma : Var Menşei : İthal Edge : Var Dokunmatik Ekran : Var Renk : MAVİ Wifi : Var Sım Kart (tek/çift) : Tek Qwerty Klavye : Yok Görüntülü Konuşma : Var Telefon Tipi : Klasik Sar Değeri (w/kg) : 0,97 Asisted Gps : Var Gps : Var

:megafon:Yardımcı Olun Lütfen bu ikisiyle aynı düzeyde güzel ve kullanışlı uzun şarj götüren bir tel istiyorum.Şimdiden Teşekkürler.

Evilblood

Evilblood

Üye
kardeş başlıkta Gt 5620 yazmışın sonra telefonları tanıtırkende Gt 6520 yazmışsın :ehe :ehe sen en iyisi şuna Monte de millet anlasın :kop: ben 5800 kullanıyorum bence gayet memnum telefonumdan sen şarjı uzun gitsin istiyosun 5800 ı ben 2-3 de bir şarja koyuyom ama çoğunlukla oyun falan oynuyosan 1.5 günde bitiyor ama 5800 için bir çok uygulamalar var telefonunu özelleştirebileceğin 5800 da ovi var + birde maxicep ve diğer sitelerden birsürü uygulamalar var ama genede sen bilirsin sana kalmış ;) bekleyelim monteciler ne dicekler ? Ben daha önce kullanmadığım için biraz bekle monte kullananlarda yorum atsın ona göre karar ver ;) :oke:

TheArmy

TheArmy

Üye
    Konu Sahibi
kardeş başlıkta Gt 5620 yazmışın sonra telefonları tanıtırkende Gt 6520 yazmışsın :ehe :ehe sen en iyisi şuna Monte de millet anlasın :kop: ben 5800 kullanıyorum bence gayet memnum telefonumdan sen şarjı uzun gitsin istiyosun 5800 ı ben 2-3 de bir şarja koyuyom ama çoğunlukla oyun falan oynuyosan 1.5 günde bitiyor ama 5800 için bir çok uygulamalar var telefonunu özelleştirebileceğin 5800 da ovi var + birde maxicep ve diğer sitelerden birsürü uygulamalar var ama genede sen bilirsin sana kalmış ;) bekleyelim monteciler ne dicekler ? Ben daha önce kullanmadığım için biraz bekle monte kullananlarda yorum atsın ona göre karar ver ;) :oke:
bnde zaten bayadır 5800 la ilgileniyorum fakat o kadar çok yorum doluki internet ne yapacagımı şaşırdım doğrusu :) Birşey sorucam kardeşim son sürüm v51 sanırım ben teli almadan son versiyon olup olmadıgını nasıl anlarım satıcıya pek güvenilmez :) bide yani alırken nelere dikkat etmeliyim bi kaç tiyo verirmsn?

Bu arada Monteci arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum ve 5800 kullanan arklarında.

Evilblood

Evilblood

Üye
son versiyon olduğunu şöyle anlarsın *#0000# tuşladığında karşına sürüm çıkar ordan anlarsın zaten yada açmana izin vermezlerse ordaki açık olan telefonlardan menüsüne flan bakabilirsin eğer Ovi mağaza menüde varsa o V40+ dır müzik kütüphanesinde tüm şarkılarda şarkıların yanında küçük resimler varsa buda V50+ dır V51 in v50den farkı yok birde telin kasa açıklığı olmamasına dikkat et o XpressMusic yazısın yanında medya tuşu var oralardan bir yerden ışık sızıyorsa kasa açılığı var demektir bende yok ama sen genede bak sorun çıkarıcanı sanmıyorum ama sen sürümü öğrenmek istiyosan telefonu orada aç *#0000# yi tuşla ama büyük ihtimal açtırmazlar almadan ya zaten orada açık olan sergi amaçlı telefonun sürümü neyse satılan tüm telefonlarında sürümü odur ;) bunu bilmen yeter

JayJayyy

Üye
5800 derim.çok harika bi tlf.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
O zaman bir Monte'ciden yorum. Bu açtığın başlığı inan 100 kere açtı herkes ve nedense hep 5800 V.S 5620 şeklinde ama önceki arkadaşlara yazdığımı sana da yazıyorum :) Başın ağrısın istemiyorsan MONTE al ;) Ayrıca bu kadar özelliği kapasitif ekranla birlikte her marka sunmaz. Ben kullanıyorum harika bir telefon dokunmatiği süper, özellikleri süper, GPS süper, kamerası süper, Wi-fi süper, yanında verilen kulaklık harika ve ötesi, tasarım harika, oyunları da çok güzel Star'da çalışan oyunların %90'ı çalışıyor, piyano, gitar, msn vb uygulamalarda çok iyi. Tavsiye ederim ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 da kratin ekran olduqu için ya tırnakla ya kalemi ile olmadı penası ile kontrol edebilirsin yada ekrana hafif bastırarak da kontrol edebilirsin ama samsungda direk parmak :D vucud ısısı ile tercih senin eqeer kalem pena hafif bastırma konularını kabul edersen 5800 al kaçırma not: ilk 10 gün deli şarj gidiyor ve aldqın ilk gün telin şarjını bitir ve 16 saat şarja tak sonraki 3 gün boyunca 12 saat kalsın sonra 2 saat edsen seni raht 2 gün goturur ve 3g kullanıyosan kapat dokunmatik titresimi kapat ekran parlaklıqını biraz kıs şarj seni 4gün götürü :D

--------------- Ekleme ---------------

haa bu arada telefonu sıcak ortamda pek tutma daha cabuk şarj gidiyor nie ole birşey oluyor drsen bnde bilmiyom xdxD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt