TheArmy
Üye
Nokia 5800 XM mi? Yoksa Samsung Gt 5620 mi ?
Pazartesi Günü Telefon almayı planlıyorum acilen yardımınıza hitiyacım var. sizce hangisi?
Samsung GT 6520
Dizayn Dokunmatik Genişletilebilir hafıza Evet İşletim sistemi Hiçbiri Network bağlantıları GSM, GPRS, EDGE Veri aktarım USB, Wi-Fi, Bluetooth Ekran
Ekran sayısı 1 Ekran çözünürlüğü 240 x 400 Kamera
Kamera Evet Kamera çözünürlüğü 3.2 MP Kamera maks. çözünürlük 2048 x 1536 Otofokus Hayır Dahili flash Hayır Veri transferi
Infraport Hayır Bluetooth Evet WiFi Evet Network bağlantıları
GPRS bağlantısı Evet EDGE Evet HSCSD bağlantısı Hayır GPS modulü Evet Batarya
Bekleme süresi 769 sa Konuşma süresi 582 dak Batarya çeşidi Li-Ion Pil kapasitesi 960 mAh Mesajlaşma
MMS Evet Instant messaging Evet Boyutlar
Genişlik 53.7 mm Yükseklik 108.8 mm Kalınlık 12.4 mm Ağırlık 92 g Fonksiyonlar
MP3 çalar Evet FM radyo Evet MP3/WMA/AAC melodisi Evet Ses kayıt Hayır Video kayıt Evet Internet tarayıcı Evet E-mail Evet Takvim Evet Alarm saati Evet Hesap makinesi Evet Oyun Evet Java Evet Eller serbest Evet Hardware Modem Evet
Nokia 5800 XM
Kamera Çözünürlüğü (piksel) : 3,2 MP Mp3/radyo : Mp3/Radyo 3g : Var Gprs/wap : GPRS/WAP Ağırlık (gr ) : 109 Artırılabilir Hafıza : Var Bluetooth : Var Boyutlar (mm) : 111 x 51 x 15,5 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 640 x 360 Ekran Türü : Dokunmatik Fotoğraf Çekme : Var Garanti Süresi (yıl) : 2 Handsfree
Yardımcı Olun Lütfen bu ikisiyle aynı düzeyde güzel ve kullanışlı uzun şarj götüren bir tel istiyorum.Şimdiden Teşekkürler.
Samsung GT 6520
Dizayn Dokunmatik Genişletilebilir hafıza Evet İşletim sistemi Hiçbiri Network bağlantıları GSM, GPRS, EDGE Veri aktarım USB, Wi-Fi, Bluetooth Ekran
Ekran sayısı 1 Ekran çözünürlüğü 240 x 400 Kamera
Kamera Evet Kamera çözünürlüğü 3.2 MP Kamera maks. çözünürlük 2048 x 1536 Otofokus Hayır Dahili flash Hayır Veri transferi
Infraport Hayır Bluetooth Evet WiFi Evet Network bağlantıları
GPRS bağlantısı Evet EDGE Evet HSCSD bağlantısı Hayır GPS modulü Evet Batarya
Bekleme süresi 769 sa Konuşma süresi 582 dak Batarya çeşidi Li-Ion Pil kapasitesi 960 mAh Mesajlaşma
MMS Evet Instant messaging Evet Boyutlar
Genişlik 53.7 mm Yükseklik 108.8 mm Kalınlık 12.4 mm Ağırlık 92 g Fonksiyonlar
MP3 çalar Evet FM radyo Evet MP3/WMA/AAC melodisi Evet Ses kayıt Hayır Video kayıt Evet Internet tarayıcı Evet E-mail Evet Takvim Evet Alarm saati Evet Hesap makinesi Evet Oyun Evet Java Evet Eller serbest Evet Hardware Modem Evet
Nokia 5800 XM
Kamera Çözünürlüğü (piksel) : 3,2 MP Mp3/radyo : Mp3/Radyo 3g : Var Gprs/wap : GPRS/WAP Ağırlık (gr ) : 109 Artırılabilir Hafıza : Var Bluetooth : Var Boyutlar (mm) : 111 x 51 x 15,5 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 640 x 360 Ekran Türü : Dokunmatik Fotoğraf Çekme : Var Garanti Süresi (yıl) : 2 Handsfree
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
: Var Hesap Makinesi/kronometre : Hesap Makinesi/Kronometre Infrared (kızıl Ötesi)
: Yok Java Uygulamaları : Var Kutu İçindekiler : Kullanım kılavuzu,Kulaklık Max Bekleme/konuşma (saat) : 406 bekleme Max Telefon Hafızası (isim) : 1000 Model : 5800 Oyun : Var Pil Türü : Li-Ion Renkli Ekran : Var Renk Sayısı : 16000000 Saat/alarm/ajanda : Saat/Alarm/Ajanda Ses İle Arama : Yok Sms/ems/mms : SMS/EMS/MMS Telefon Hafızası : 81 MB dahili hafıza Titreşim : Var Usb Desteği : Var Video Kayıt : Var Video Oynatma : Var Menşei : İthal Edge
: Var Dokunmatik Ekran : Var Renk : MAVİ Wifi : Var Sım Kart (tek/çift) : Tek Qwerty Klavye : Yok Görüntülü Konuşma : Var Telefon Tipi : Klasik Sar Değeri (w/kg) : 0,97 Asisted Gps : Var Gps
: Var
Yardımcı Olun Lütfen bu ikisiyle aynı düzeyde güzel ve kullanışlı uzun şarj götüren bir tel istiyorum.Şimdiden Teşekkürler.
ben 5800 kullanıyorum bence gayet memnum telefonumdan sen şarjı uzun gitsin istiyosun 5800 ı ben 2-3 de bir şarja koyuyom ama çoğunlukla oyun falan oynuyosan 1.5 günde bitiyor ama 5800 için bir çok uygulamalar var telefonunu özelleştirebileceğin 5800 da ovi var + birde maxicep ve diğer sitelerden birsürü uygulamalar var ama genede sen bilirsin sana kalmış 
Birşey sorucam kardeşim son sürüm v51 sanırım ben teli almadan son versiyon olup olmadıgını nasıl anlarım satıcıya pek güvenilmez
vucud ısısı ile tercih senin eqeer kalem pena hafif bastırma konularını kabul edersen 5800 al kaçırma not: ilk 10 gün deli şarj gidiyor ve aldqın ilk gün telin şarjını bitir ve 16 saat şarja tak sonraki 3 gün boyunca 12 saat kalsın sonra 2 saat edsen seni raht 2 gün goturur ve 3g kullanıyosan kapat dokunmatik titresimi kapat ekran parlaklıqını biraz kıs şarj seni 4gün götürü