Nokia 5800 XM hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RevoLte

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM hakkında
Arkadaşlar sizlerin tavsiyesini uyarak 5800 XM aldım.3 gündür kullanıyorum gayet memnunum.Sizlere 3 sorum olucak:

1)Telefon'u yan çevirdiğimiz zaman ekranda yan çevriliyor.Bunu kapatabilirmiyiz?
2)Telefon'a Pes 2010 oyununu elbet yükleyenler olmuştur.Ben yükledim,ama oynamasını pek beceremedim.Oynayabilen varsa bana da anlatsın çünkü alışamadım daha :)
3)Telefon'a yararlı ve gerekli uygulamaları yükleyebileceğim link var mı?Paylaşırsanız sevinirim

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
hocam ben bu telefonu hiç tavsiye etmiyorum (tabiki oyun oynayacak olanlar için) bnce bu telefon sadece msjlaşma için kullanılmalı oyun için uygun deil. 5730XM alsaydın keşke

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Pes 2010 yüklemedim ama yüklerim denerim sanada anlatırım ekran olayı galiba kapatamassın telefona uygun programlar sitede mevcut...Akrep kralın yorumuna katılmıyorum ben gayet güel oyunları oynuyorum...

mustiki212

Üye
Arkadaşlar sizlerin tavsiyesini uyarak 5800 XM aldım.3 gündür kullanıyorum gayet memnunum.Sizlere 3 sorum olucak:

1)Telefon'u yan çevirdiğimiz zaman ekranda yan çevriliyor.Bunu kapatabilirmiyiz?
2)Telefon'a Pes 2010 oyununu elbet yükleyenler olmuştur.Ben yükledim,ama oynamasını pek beceremedim.Oynayabilen varsa bana da anlatsın çünkü alışamadım daha :)
3)Telefon'a yararlı ve gerekli uygulamaları yükleyebileceğim link var mı?Paylaşırsanız sevinirim
77pe olayını bilemem ama ekran olayında...

ayarlardan telefon ayarlarına oradan sensör ayarlarına gir sensörleri kapa..ekran yatmaz..

ama bazı oyunlarda videolarda ekran mecburen yatay oluyor onuda engellemeyessin sanırım...

Sehzade

Üye

arkadasım suan sana pes haric hepsini acıklıcam
1)Ayarlara Gir Telefon Ayarları Ordanda Sensör Ayarlarına Gir Ordan Kapat
3) X-Plore Opera Anti Virus İstersen MSN Bunlar İsini GOrur Bence

dildasazak

Üye
5800 da benım ekran msj yazarkrn yn donmuyor neden yardımcı olursanız acıl sevınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt