Nokia 5800 XM facebookda kilitlenme sorunu lütfen yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM facebookda kilitlenme sorunu lütfen yardım...
öncelikle selamun aleykum
arkadaslar yaklasık 1 hafta önce aldığım nokia 5800 xm de internetde dolaşırken bişey fark ettim
normalde telefon kendi tarayıcısında kessinlikle sorun olmadan (kilitlenme donma yavaşlama vs.)
internette surf yapabiliyorum(youtubede dağil).ama şöyle bi durum var facebooka giriyorum (mobil sitesinden sorunsuz bi biçimde) ama tam siteye girdiğimde yani normal facebook (bilgisayardan girdiğimiz gibi) sayfa tam yükleniyor sorunsuz oluyor sayfa 5sn sonra tel. kilitleniyor.hiçbirşey etki etmiyor tele (bataryayı çıkarmak dışında :) )

not: Akrabamın birisinde nokia 5230 var onun kendi tarayıcısından facebook tam siteye girdiğim de sorunsuz bi şekilde dolaşabiliyoruz hiçbirsorunda olmuyor...

neyapa bilirim arkadaşlar herseferinde tam siteye girdiğimde böyle lütfen yardım edin...

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Yaa o telefonun çok sorunu oluyor her sürümünde hata var 5800 alacaktım bende vazgeçtim sıfırlarda bile hata çıkıyor ..bence 5800 dan vazgeçin

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
Yaa o telefonun çok sorunu oluyor her sürümünde hata var 5800 alacaktım bende vazgeçtim sıfırlarda bile hata çıkıyor ..bence 5800 dan vazgeçin

öyle deme arkadaşım ben valla aldığımdan beri çok memnunum hiçbir sorunu yok tabi konunun basında bahsettiğim konu hariç ama oda kafaya takılcak bi sorunda değil açıkcası ben sadece normalmi nasıl yapılır
falan diye sordum yani benim içinde okadar büyütülecek bişi değil

alıcak olanlara tavsiye ederim gayet başarılı bir telefon :oke:

americanboy

americanboy

Üye
bu sorun v50 de ortaya çıktı v40 da yok böle bir sorun v50 yazılımından kaynaklanıyor

gecitharun

gecitharun

Üye
evet v50 de çıktı bu sorun. bende de var ve ne yapacağımı şaşırdım. güncelleme yapmadan önce öyle değildi ancak güncellemeden sonra o sorun ortaya çıktı. nokia ile iletişime geçtim ancak hala hiçbir ses çıkmadı

bursacity

bursacity

Üye
hackli fwleri kurun öyle bır sorun kalmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt