nokia 5800 versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 versiyon
En yakın zamanda nokia 5800 almayı düşünüyorum ama versiyon olayı varmış ben pek anlamam bu işlerden. Aldığımda versiyonumu nasıl yükseltirim? ve bu yeni versiyon olayı nedir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim nokia birçok telefon için eski sürümlerde olan aksaklıkları düzeltmek için yeni yazılımlar çıkarır..nokia pc suite adlı programla telefonu pc ye tanıtırsın.. Nokia Software Updater adlı program ile son yazılımı pc den internet üzerinden telefona yüklersin..

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama son bir sorum var nokiada samsung stardaki gibi dokununca titreme özleliği var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800,5530 ne N97 de var..

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
sağol :D

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
5800 ı ben de almayı dşünüyodum internette biraz araştırdım çok sorunlu bi telefonmuş hep arıza veriyomuş vazgeçtim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yaa kardeşim bu konu çok tartışıldı hiçbir sorunu kalmadı son güncelleme ile bütün sorunlar çözüldü..

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
ya hazır konu geçmişken ben wlan + 3g si olan ama N serilerinde olduğu gibi kocaman kaba telefonlar yerine birazcık zarif olsun istiyorum bana tavsiye verebilecek olan var mı şimdi yeni konu mu açim yoksa

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
5800 var :D

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
yaa başka :D

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
nokia X6

ysrkvs

ysrkvs

Üye
ya hazır konu geçmişken ben wlan + 3g si olan ama N serilerinde olduğu gibi kocaman kaba telefonlar yerine birazcık zarif olsun istiyorum bana tavsiye verebilecek olan var mı şimdi yeni konu mu açim yoksa

Ben 5800 kulalnıyorum ama kibar istiyorsan 5530 var onunda 3gsi yok sanırım.

battal027

battal027

Üye
birde 5800 var :d:

erhananil11

Üye
5800 çok güzel bir telefon ben aldım 6ay oldu vede hiç bişey olmadı tel e mükemmel bu telefon bence alın

islamoglu20

islamoglu20

Üye
E75 al yada 71

güllübağ

Üye
n79 var kardeşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt