nokia 5800 versiyon yüklerken ovi suite hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakikattt

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 versiyon yüklerken ovi suite hatası
arkadaşlar 5800 a versiyon yüklemek istediğimde devamlı ovi suite kurulumu istiyor kuruyorum tekrar istiyor yani bi kısır döngü içine girdim. bu bir ikincisi versiyon atmak isterken dili ingilizce olma ihtimali var mı ----n95 e attım ingilizce olmuştu---varsa tekrar türkçe yapmak kolay mı 3. ise hafıza kartını versiyon atarken çıkarmalı mıyım yoksa takılı kalsa bişi olmuyo mu?

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
nokianın sitesinden 5800 için olanı ovi suite 2.0 indir dene şu an 2.1 versiyonu daha nokianın sitesine verildimi bilmiyorum verilmiş olabilirde pc kurulrm yapmadan önce eski versiyonları kaldır takılma burdan kaynaklanıyor olabilir (eski sürümle yeni sürüm çakışması) ikinci bir güncelleme tlf ingilizce dil yaparmı aynı güncellemeyi iki kere yapmak deniştirmez herhalde ama üst sürüm yüklenecekse içinde dil paketi varsa türkçe olur yoksa aynı güncellemenin türkçe dil paketi olanını beklemek sorunda kalırsın yada nemesiis gibi programlardan yararlanman gereke bilirir hafıza kartı bende fark etmemişdi ama sen yinede cıkar derim ne olur ne olmaz
not netten son güncelleştirme ile ilgili bilgilere bak derim türkçe dil varmı yokmu diye ondan sonra güncelleştirmeye geç saygılar

SilentOne

SilentOne

Üye
son güncellemde türkçe dil var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt