Nokia 5800 ve 8gb hafıza kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ve 8gb hafıza kartı
Arkadaşlar nokia 5800 ım var ve 2gb hafıza kartım var çok oyun ve müzik olduğu için hafıza kartı ağzına kadar dolu bu yüzden telefon menü geçişlerinde ve oyunlarda kasıyor 8gb hafıza kartı alsam 4gb ını doldursam telefon hızlanırmı yoksa daha fazla mı kasar
ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

kasmada fark edeceğini sanmıyorum

Tepkiler: KinG CrazY

Erken55

Üye
8 gb daha uygun olur veya 16 gb olabilir seçim senin.

Konu Sahibi
Yorumlarınız için arkadaşlar size bir sorum daha olacak 1 milyoncuda 15 liraya 8gb buldum markası:micro sd di sanırım bana fiyatı çok ucuz geldi bozuk çıkabilir diye almadım sizce bir sorun çıkarmı çünkü eminönünde toshiba 2gb hafıza kartına 30 demişlerdi 23 e anca almıştık ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Erken55

Üye
Ben Media Marktdan 1 yıl kadar önce 8 gb Toshiba hafıza kartını 20 küsür liraya almıştım bence sorun çıkmaması için iyisini almak gerek.

Konu Sahibi
Ne gibi bir fark olabilir arasında eğer farkedilir derecede bir fark varsa gidip en iyisini almaya razıyım çünkü telefon çok kasıyor ve bu yazın aldım daha yeniyim yazın 300 liraya darty den almıştım sıfırdı ama vitrin ürünüydü telefonun kutu içeriği berbattı tek çalışan telefondu kutu içeriğinden uzun lafın kısası hafıza kartlarının fiyatla bir farkı varsa gidip paraya kıyabilirim

Mavi2580

Üye
8gblık hafıza kartım var bir ara filmler indirmiştim 4gb dolmuştu nadir sorun yaşamıştım, sonra herşeyi temizledim kafam rahat şimdi ama yine temalara taktım

Konu Sahibi
Mavi2580 yorumun için teşekkür ederim kardeşim zaten bende oyun yüklüyorum tema yerine duvar kağıdı atıyorum ara sıra bir film atarım izlerim geri silerim zaten o yüzden 8 gb a yöneldim
Benim kafama takılan şey hafıza kartları arasındaki fiyat 15 lirayada var 8 gb 40 lirayada var ne gibi bir farkı var bunuN?

Class farkı var Class 10 en pahalısıdır ve en hızlı olanıdır

Konu Sahibi
NegroS Yorumun için
sizce gidip 15 liralık bir 8gb hafıza kartı alsam sorun çıkarabilirmi ?

Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız ve ilginiz için çok çok 1 saat önce 8gb toshiba hafıza kartını aldım 4class dı kullanmadan bilgisayara takıp bide biçimlendirdim

Ben 4GB aldım 8TL idi. Takmadan önce biçimlendirdim tele hard format attım şimdi uçuyor tel c5-03.

class 10 almayı unutma

manyaq28

Üye
hocam sen oyunları kaldırmadığın sürece pek birşey fark etmez. hangi hafıza kartını oyunlar doldur 5800 mtleka kasacaktır. daha az oyun olsun istediğin kadar müzik doldur sadce üzik çalar yavaşlar.

Konu Sahibi
Yorum atan herkeze tek tek teşekkür ederim
Bu arada telefonum bozuldu şarz olmuyor sanırım şarz yeri bozuldu tamir edilmez ise nokia 700 alıp en az 2 sene kullanmayı düşünüyorum

Erken55

Üye
Nokia 700 yerine Lumia 620ye bak istersen Windows Phone 8 işletim sistemi oldukça stabil gelişen bir sistem ben 5800 satıp lumia 620 almayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...