Nokia 5800 v50 Firmware Basit ve sade

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuncay8080

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 v50 Firmware Basit ve sade
Slm Çok uzun süredir bir çok cfw denedikten sonra kendim birtane yapmaya karar verdim. Bunun sebebi orjinalliği ile oynanmamış ve içinde yüklü bir program olmayan birtane bulamamam. Telefonda SBP Shell kullandığım için bunların hiç birine ihtiyacım yok. Sadece hızlı olsun yeterince ram ve c de boş yer olsun diyenler için uygundur.

Kurulumdan sonra 80 mb C de boş yer ve 66mb normal -70 mb(rambooster) ram bulunmaktadır hiç bir splash screen veya boot ekranı yoktur. Kimin hazırladığı ile ilgili tanıtımda yoktur:))

Umarım işinize yarar...

ROFS DOSYALARI: V.2

Flash bittikten sonra Rompatcher Patchlerini E Patches klasörüne koyup istediklerinizi aktif hale getirmeyi unutmayın.

Ben kullanıyorum umarım sizinde işinize yarar ayrıca SBP shell 3.5.5 349 kullanıyorsanız SeyitAbi nin bu paketini kullanın derim çok güzel yapmış eleman :)

Uploaded with

Uploaded with

Buda benim SBP Shell Klasörüm :) hesini bir arada vereyim bari yukardaki dosyalarla uğraşmak istemeyenler benim dosyalarımıda kullanabilir.

Bu da settings

Telefon Hafızasında SBPShell diye klasör açıp içine textfile klasörü yaratırsanız buraya koyacağınız boş txt dosyalarını link olarak masa üstüme ekleyip görünümden büyük kutu seçerseniz txt dosyalarının isimlerini sadece yazı olarak masa üstünde kullanabilirsiniz.

bunlar benimkiler

• Beğen
Tepkiler: milestone, Aang67, kirtish ve 2 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkürLer Tuncay .. LinkLeri günceL tutarsak sevinirim :oke:

tuncay8080

Üye
    Konu Sahibi
SBP Shell 3.5.5 349 olacak 3.49 yazmışım :)

onlytxx

onlytxx

Üye
rofs ları tek dosya tek link yaparmısın kardes

tuncay8080

Üye
    Konu Sahibi
ekledim

OğuzcanAbi

Üye
Hackli deil galiba

tuncay8080

Üye
    Konu Sahibi
Hackli :) Rompatcher kurulu sadece patchleri kopyalayıp rompatcherdan açman gerekiyo. Bütün modlar vardır hız ve ramle ilgili ve diğerleri sadece hiç bir program ve Hs yüklü değildir

onlytxx

onlytxx

Üye
eline saglık kardes ama cok agır kasiyor.

tuncay8080

Üye
    Konu Sahibi
ilginç ben kendi telefonumda kullanıyorum. Ben nerdeyse forumlarda bulunan bütün cfw leri denedim en hızlısı diyebilirim. En hızlısı fazla iddalı oldu sanırım :)

onlytxx

onlytxx

Üye
şu sbp shell olayını yapamadım kardes :S

tuncay8080

Üye
    Konu Sahibi
SBP Shell 3.5.5 349 u kur benim 20028b16 kalsörümü indir Phone Memory Private klasörünün içine yapıştır. SBP Shell i kapat yeniden aç . Son. set dosyasınıda bir klasöre at telefonda SBP Shell den bu ayarları yükle

onlytxx

onlytxx

Üye
SBP Shell 3.5.5 349 upload edebilirmisin kardes hot a koyma ama cok ugraştiriyor ora :)

onlytxx

onlytxx

Üye
homescreen gibi kullanmiosun programla giriosun pek hoş bişey degil :/

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler .

tuncay8080

Üye
    Konu Sahibi
SBP Shell böyle telefon açıldığında çalışıyo ama sen açmıyosun hiç yoktan bu iyi :) Bir kere çalıştırdıktan sonra her telefonu açtığında kendilğinden çalışıyo. kendi tam hs değil

onlytxx

onlytxx

Üye
güvenilmeyen bi saglacıyıdan alınan korumalı dosya yüklenemez dio fw hackli degil sanırım dostum

tuncay8080

Üye
    Konu Sahibi
Hacklide E: Patches klasörüne patcleri koyup rompatcherdan Instal Everything i aktif hala getirmen lazım. Auto yaparsan telefonı her açtığında aynısını yapman gerekmez.

ReadCRoot
Show system files

bu 2 sinide aktif ve auto yaparsan işini görür

mkryvz

mkryvz

Üye
Eline sağlık, bence oldukça iyi
ama spbshell'den çıkmak nasıl olacak? :)

Cevabını ancak pazartesi okurum...
:(

tuncay8080

Üye
    Konu Sahibi
Alt kısımdan Apps ve orda Ayarlar (üst kısımda) tıklayıp alt tarafta settings i tıkla. Shell den çık de. Yeniden açmak için progrmlardan SBP Shell i başlat bu kadar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt