nokia 5800 v40 güncelleme sonrası dil problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
killerkadir67

killerkadir67

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 v40 güncelleme sonrası dil problemi
arkadaşlar nokia 5800 mavi güncelleme yaptım ama dil ing oldu en kötüsüde tr dili yok forumda bir dünya konu var ama karmakarışık bu konu hakkında bana nolur yardım edin psikolojm bozuldu :aman2:

tommytaha

tommytaha

Üye
ya dostum 5800 larn yazılımlarında hata var zaten bütün dünyada toplatıldı hala türkiyede satıyorlar

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
arkadaşlar nokia 5800 mavi güncelleme yaptım ama dil ing oldu en kötüsüde tr dili yok forumda bir dünya konu var ama karmakarışık bu konu hakkında bana nolur yardım edin psikolojm bozuldu :aman2:
Arkadaşım önce sakin ol ve http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html burdaki konuda denilenleri yap sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.

ya dostum 5800 larn yazılımlarında hata var zaten bütün dünyada toplatıldı hala türkiyede satıyorlar

Bu telefonların yazılımını yazan arkadaş sensin galiba memnun oldum. Telefon 2009 yılına damgasına vuran bir telefon ve şuanki v40 güncellemesi ilede kendini tamamen kanıtlamış bir telefon. Bütün dünyada toplatılmış bir telefon ibareside tamamen yanlıştır yerli yabancı bir çok kullanıcısı fan clubları ve yazılımı geliştiren gönüllü arkadaşlar var. Bence sen biraz teknolojiyi takip et geride kalıp ve böyle saçma sapan yorumlar yapıp kendini küçük düşürme ayrıca burda arkadaş sorununu dile getirip yardım istemiş sana 5800 hakkında yorum yap yada tavsiyede bulun dememiş. Lütfen insanların kafasını karıştırmayalım ve bilmediğimiz konular yorum yapmayalım mümkünse...

killerkadir67

killerkadir67

Üye
    Konu Sahibi
:ehe aynen..

guero

guero

Üye
Gökhan_6600 helal sana kardeşim çok doğru konuştun teşekkürler..

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Ben gerçekleri söyledim arkadaşlar bu tür konularda insanlara yardımcı olmak gerekiyo yapıcı olalım yıkıcı olmayalım değilmi ama adam zaten 5800'ı almış napsın şimdi gitsin satsınmı ve bir ürünü yazılım konusunda suçlamak karalamak ta yanlış helede nokia gibi bir telefon devi çıkarttığı ürüne destek vermeyecek kadar acizmiki bence daha ilerki versiyonlarda daha bi güzelleşcek 5800.

killerkadir67

killerkadir67

Üye
    Konu Sahibi
yani bu sorunu sadece telefoncu paklar yani bide garanti dışı muhabbeti olmaz sanırım ...İNŞALLAH :hmmm

individual82

Üye
Bu telefonların yazılımını yazan arkadaş sensin galiba memnun oldum. Telefon 2009 yılına damgasına vuran bir telefon ve şuanki v40 güncellemesi ilede kendini tamamen kanıtlamış bir telefon. Bütün dünyada toplatılmış bir telefon ibareside tamamen yanlıştır yerli yabancı bir çok kullanıcısı fan clubları ve yazılımı geliştiren gönüllü arkadaşlar var. Bence sen biraz teknolojiyi takip et geride kalıp ve böyle saçma sapan yorumlar yapıp kendini küçük düşürme ayrıca burda arkadaş sorununu dile getirip yardım istemiş sana 5800 hakkında yorum yap yada tavsiyede bulun dememiş. Lütfen insanların kafasını karıştırmayalım ve bilmediğimiz konular yorum yapmayalım mümkünse...

Kardeş ağzına sağlık... Adam hesap makinasını kullanmasını bilmiyor, gidiyor işletim sistemli telefon alıyor. Sonra vuruyor yerde makinayı "vay efendim bu telefon şöyle, şu telefon böyle". İnsanları bilinçsiz bir biçimde yanıltıyor.

Bu telefonun (5800)sınıfındakilere göre daha üstün olduğu oldukça bariz. Teşekkürler...

livingman

Üye
Arkadaş yazılımla ilgili problem demiş ama daha çok 3G şebekesiyle bağlantı sorunları yaşayan bir telefon onu anlatmaya çalışmıştır belki de.Yani öyle iddia ettiğiniz gibi yazılım güncellemesiyle halledilebilecek bir sorun yok ortada. Telefon iyi güzel hoş ama bilgisi olmadan da Nokia çalışanı gibi telefonu öven arkadaşların da şu haberi okumalarında fayda var sanırım.

Açıkcası yurtdışında toplatılan cihazlar burada peynir ekmek gibi satılıyor hala.

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Arkadaş yazılımla ilgili problem demiş ama daha çok 3G şebekesiyle bağlantı sorunları yaşayan bir telefon onu anlatmaya çalışmıştır belki de.Yani öyle iddia ettiğiniz gibi yazılım güncellemesiyle halledilebilecek bir sorun yok ortada. Telefon iyi güzel hoş ama bilgisi olmadan da Nokia çalışanı gibi telefonu öven arkadaşların da şu haberi okumalarında fayda var sanırım.

Açıkcası yurtdışında toplatılan cihazlar burada peynir ekmek gibi satılıyor hala.

Haber tarihi 5 mart 2009 yani 1 yıl önce verilmiş. 3G şuan 5800 larda rahatlıkla kullanılıyor. Donanımsal bir sorun yok telefonda ki olsa 3G nin ne 3'ü nede G'si olur (ki illaha var diyorsanız garantiye gönderebilirsiniz). Telefonda symbian sistem olduğu için yazılım güncelleme bu telefonların hayatıdır ki genelde bir çok yazılımın ilk sürümlerinde hatalar olur, bunlar yeni yazılımlarla geliştirilir ve kapatılır. Şuanda olduğu gibi. En son v50 yüklenerek cihaz baya bi yol katedmiştir. O haberdeki telefonda büyük ihtimalle v11 yüklüydü ve böyle bi kanıyı varıldı saygılarımla. (Nokiada falan çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece symbian telefonlara zafım var o yüzden.)

nfsnihat

nfsnihat

Üye
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0579269 Euro2 Turkey Red
0579270 Euro2 Turkey Blue
0587676 Euro2 Turkey Navi

Nemesis Service Suite ile telefonunun Product Code'unu yukarıdaki renklere göre değiştirip Nokia Software Installer ile tekrar güncellediğin zaman sorun ortadan kalkacaktır. Ya da Phoneix Service Suite ile yukarıdaki renklere göre Firmware'i direkt indirip Phoneix ile telefonuna yükleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt