nokia 5800 v 40 tan sonraki yazılım tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

death993

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 v 40 tan sonraki yazılım tarihi
arkadaşlar malüm yakın zamanda yeni yazılım çıktı ve beklenleri karşıladı v 40 tan sonra yazılım ne zaman çıkar bilgisi olan arkdaşalr varmmı

hunkaar

hunkaar

Üye
çok uzun sürmeden çıkacaktır çünkü radyo ile ilgili benim de yaşadığım problemler var birçok kullanıcıda yabancı forumlarda da tartışılmış ve nokia ya mesajlar atmışlar... belki sadece buna özel bir güncelleme yaması da gelebilir ama ekstra özellik falan bundan sonra beklememek lazım örneğin bazıları anamenüye de kinetik scrolling gelmesini ve ev ekranına da widget lar bekliyor...bence bundan sonra yanlızız:ağlarım:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence de çok erken çıkmaz..2-3 ay geçer..

death993

Üye
    Konu Sahibi
son zamanlarda en çok satılan telfon bu 5800 bulmaak bile çoğu yerde mesele amatelin ekiskleir yok değil yani vife için bir güncelleme glrise çok iyi olacaktır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yaa wifide sorun yok aslında biraz çabalayıp tam çalışma prensibini anlamak gerekiyor..

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
wifi bazen kendi kendine kopuyo/

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evet wifide bazen atıyor

Progressivity

Progressivity

Üye
wifi de son yazılımda eskisine göre daha çok kopma yaşadım ben ama tabi bu bir sorun oldugu anlamına gelmez wifi böyle bişey zaten laptop wifisi gibi olmasını beklememek lazım arada gider gelir normaldir, heleki benim gibi 2blok öteki bağlantıyı kullanıyorsanız :)

fbforever

fbforever

Üye
Bence eksik yok. Uzun bir süre çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt