Nokia 5800 Titreşim sorunu.. :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Jocker

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Titreşim sorunu.. :(
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı size.. Benim telefon sessizde normal olarak mesajlaşıyordum titriyordu iyi hoş ama birden mesaj geldiğinde sanki biri beni arıyormuş gibi titremeye başladı yani eskiden tek bi titreşimdi şimdi 5-6 kere uzun süre titriyor hele mesajı açmassam belki de titremeye devam edecekti.. Bunun bi çözümü var mı ? 2 gündür araştırıyorum ama bulamadım çok sinir bozucu oldu yardım edin lütfen.. :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tercihlerden hangisini kullanıyorsan ordan titreşimi kaldır..uzun çalması normal aslında.

The Jocker

Üye
    Konu Sahibi
tercihlerden hangisini kullanıyorsan ordan titreşimi kaldır..uzun çalması normal aslında.

Titreşimi kaldırırsam titremez bu sefer? Titremesini istiyorum ben ama kısa süreli yani tek titretişim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
onu sen ayarlayamazsın ki..sistemde nasıl ayarlıysa o süre kadar çalar...

The Jocker

Üye
    Konu Sahibi
Tamam çözüldü. Mesaj zil sesini kapalı yaptım.. oldu.. 2 günden beri araştırıyorum şnuu kapalı yapmak aklıma gelmemiş..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Tamam..

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
nadir hocam telefon v50 de sesizde çok cılız titrio bunun bi çözümü varmıdır yoksa bi ayarmı yapmam lazım yada güncellemden dolayı ???

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
Aynı sorunu bende yasıyorum sessizde mesaj geldıgı zaman cok zor farkedılıyor.. bugun bı kez daha guncelledım
V 51.0.006 değisen bir sey olmadı başka bir çözümü var mı ??

SilentOne

SilentOne

Üye
evet titresim biraz cılız ama okulda flen kullanırken işe yarar

rotasizxxx

Üye
güncellemyi nasıl yapıaz downloadı bulamıyorum v 40 ın yardımcı olursanız sevinirim servise gitti geldi iki gün titredi sonra yine pert hard format attım ama nafile yardımcı olursanız sevşnşrşm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt