Nokia 5800 Symbian 9.5 i Yüklendiğine Dair Bir Yazı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Symbian 9.5 i Yüklendiğine Dair Bir Yazı
bu yazıyı ookuyunca şok oldum gerçekmi bilmiyorum ama sizde okuyun isterseniz kaynak rus sitesindendir

9.5 ymbian. Ne farklar var?
BÜYÜK DEĞİŞİM:
1. Aynı özelliklere sahip Symbian akıllı telefon donanımı ve yazılımı geliştirmek için daha az zaman ile daha yüksek performans ve düşük maliyeti vardır.
2. Yüksek performanslı araç eski donanım üzerinde çalışıyor. RAM azaltılması tüketimi, bir% 20-30
3. üçüncü parti geliştiricilerin verimlilik, diğer platformlardan Symbian için daha hızlı bir taşıma artırılması.
4. Hızlı başlangıç ve cihazın daha da hızlı çalışma. birim açma geleneksel telefonları ile karşılaştırılabilecek sadece birkaç saniye iken. uygulama başlatma, sadece gerekli kodu yük nedeniyle% 75 eskisinden daha hızlı.
5. arttırılmış enerji verimliliği sayesinde ekstra zaman smartphone.
6. VoIP, PushEmail, senkronizasyon Sürekli eşzamanlı operasyon. Fırsatları VoIP gelişmiş ve medya, GSM ve WI-FI bağlantısı arasında otomatik geçiş şeffaf akarsu, büyük veri setleri ile çalışmak.
7. Yeni multimedya yetenekleri. kayıt imkanı ve streaming video ve ses, video ve grafikler, dijital TV ve radyo için donanımsal hızlandırma desteği.
Ayrıca geliştiricilerin kaliteli yazılım oluşturmak için izin işletim sistemi de yeni mekanizmalar hem giriş ile ilgili yazılım geliştirmeleri ve yeni API dikkate alınmalıdır:
- Talep Çağrı-teknoloji yükleme ve işleme bir bütün olarak uygulama veya veri kütüphane atlayarak belirli işlevleri yerine getirmek için gereken sadece kod yükleme performansı arttırır. Sonuç olarak, telefon kendi kapasitesi, ya da RAM mevcut miktarı ile daha çok işlem yapmak yeteneğini kaybetmeden RAM küçük bir miktar ile donatılmış olabilir anlamına gelir. İlk Çağrı Talep, kod kullanılan Symbian 9.3, meydana salt okunur ve ROM dosya sistemi veri. Sürüm 9.5 ise dahili sabit bellek (cihaz ya da hafıza kartının NAND bellek bölümü) ile Talep Çağrı için destek ekler. gelecek sürümlerinde biz Talep bu yılın ikinci yarısında işletim sisteminin prototipi sürümlerinde hayata geçirilecektir veri, kayıt Çağrı eklemeyi planlıyoruz.
- Birleştirmek ekonomik uygulamaların maksimum hükmü artırmak için boş hafıza yönlendirme, arka planda çalışan RAM-otomatik servis. Gerekirse daha sonra tekrar açılabilir bellek bu zaman blokları de kullanılmayan devre dışı bırakarak RAM bellek daha iyi kullanılması, pil gücü kullanımını optimize etmek dolandırmak yapma ile birlikte.
- Bir kamera ya da bir mesaj gibi bellek mnogopapochnyh alt sistemi olan Optimize bellek daha etkin çalışma.
- Symbian için PIPS taşınabilir işletim sistemi arabirimi (POSIX). Bununla beraber, geliştiricilerin uygulama arabirimi değiştirmeye gerek kalmadan farklı işletim sistemleri için port uygulamaları için kolay bir yol var. Bu özellik, işletim sistemi Symbian standart bir API POSIX C giriş uygulanmaktadır. Yeni API endüstri standardı arşivlerine olarak paketlenmiş - libc'si libm, libpthread ve libdl - ve yakından verimlilik ve bellek verimli kullanımını artırmak için Symbian işletim sistemi ile entegre edilmiştir. Bu maliyet ve farklı işletim sistemleri ile yazılım göç zamanı nedeniyle azalır.

Kaynak:
 


Arisklaus

Arisklaus

Üye
bu ne yaw
 
bthn_997

bthn_997

Üye
umutlandrdın şimdi yaa :yuru :aha:
 
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
valla rus sitesinden gördüm kaynağıda verdim zaten artık inanıp inanmamak size kalmış ki ben yinede inanmıyorum

----------Eklendi @ 22:32:26 ---------- Yazıldı @ 22:26:09 ----------

bide bu haber eski haber yeni farkına vardım rusların yazısından bişe anlaşılmıyoki :D
 
SilentOne

SilentOne

Üye
bn 9.5 olduqunnu bile bilmiyodum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt