Nokia 5800 - Sony Ericsson C902 hangisini tavsiye edersiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5800 - Sony Ericsson C902 hangisini tavsiye edersiniz ?
5800 dokunmatik olması C902 ise ince ve şık olması yönünden kafamı karıştırdı. Sizce hangisini almalıyım ??

sohbettt

Üye
aldınmı bilmiyorum ama...ben c902 kullanıyorum.çok memnun değilim.kamerası ve video kaydı iyi değil o kadar.ayrıca memo yok.ama çok sağlam telefon

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
5800 derim ben
bence anket aç ona göre alırsın :)

tony_stark

Üye
c902 aldın ve kamerası ii değil yapma ya bendede var c902 ve dünyanın en iyilerinden biri at cam driver ve formatı görürsün. hem her yerde diom kamera için megapixel değil CCD derinliği önemli samsung'un bile 8 mp kameralıları 3.2 mp ccd olduğu için bunun kadar ii çekemio c902 ise 5.0 mp ccd derinliği var dahası sybian'lardaki tüm işleri yaparsın o telde snaptu for c902'yi kur facebook videoları izle opera'yı kur. klan savaşlarımı oynarsın vampire wars'mı oynarsın düşün + igoogle hesabı üzerinden maps kaydet telefondan aç gps gibi kullan + çalan şarkının adını bulan trackID var hem james bond'un teli die herkesede havanı basmak cabası

futbol123

futbol123

Üye
en iyisi 5800

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Kardeşim 902 kullanıyorum bence eksik yönleri
1-aşırı mesaj çekme trafiğinde bazen 2-3 sn kadar donma yapıyor
2-sesi çok yüksek değil ama bas ve tiz ayarlarıyla ekolayzır ayarları yaparsan çok çok daha iyi ses geliyor!

artı yanları

1- Kamera çekimi mükemmele yakın 5 mp kamera ile portre ayarında çekilen resimler mükemmel
2-Videosu 40fps yani saniyede 40 kare ekranda asla eski telefonlarda olan takılma yok çizği çizği görüntü kayması olmuyo çekerken oluyo gibi görünüyor ama oynatırken asla öyle birşey söz konusu değil!!
3- gerçekten dayanıklı 2. kattan düştü hala sorun yok :D
4-telefonun kullanımına alışırsan kısa yollar çok kolay bir kullanım sunuyo...

bence tek eksiği wifi üsütünde 8gb kart destekliyor 4 gb takılı Kasma YOK!!

5800 ı denemediğim için yorum yapmak istemiyorum

--------------- Ekleme ---------------

kacmaz72

Üye
bende c902 kullanıyom 1 aydır çok şahane bi telefon herkese tavsiye ederim

bybilal

bybilal

Üye
5800 bence hem satman açısından hemde özelilk kullanı açısından nokıa

OğuzcanAbi

Üye
5800 derim

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 al hayatını yaşa

JayJayyy

Üye
kesinlikle 5800

tsemre61

Üye
BEn yeni c902 aldım ama pek bişey bilmiyorum programlar hakkında bana yardımcı olurmusunz ? hangi programalrı indirmeliyim telefona ve kntr gitmeden neler yapabilirim ???

RomperStomper

Üye
ark lar garip garip yorumlar yazmayın 5800 ın dokunmatigi cok kötü hem kasıyo tel hemde donmatigi cok yavaş mesaj yazarken sinir krizi gecirdigim oluyodu :) tabi telefon benim degil dayımın tel hic begenmedim :)

ama ben c902 yi sıfır 389 tl ye almış biri olarak :))) cok guzel bir telefon oldugunu söyleyebilirim ark ların dedigi gibi wifi tek eksi ama internet tarayıcısı dersen sony nin ustune tanımam maosu falan var pc deki hissi veriyo :)

nasıl mı aldım o fiyata benim c510 um vardı cok olmadı 5 4 ay gittim telefonu yıkadım sabunla üzerine peynir geidi diye :) baktım tuşlar kendi kendine faln basıyo delirdi elefon bende gonderdim tamire tabi onlara su dokuldu demdim tel ilk geldigindede bole sorunlar az cıkıyodu vs vs dedim adamlar yapadı tel i bana c902 yi yolladı üstü olan :) gidin c510alın yıkayın :) sonra tamire gonderin yapamasınlar bunu yollasınlar :)

Captain

Üye
Sony Ericsson kalitesi yeter ayrıca çok karizma bir telefon boşver 5800 ı bak bende var da ne oluyor :D :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt