Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 Sim kartı çıkartamıyoruz (:
Sponsorlu Bağlantılar
static_reactor
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 Sim kartı çıkartamıyoruz (:
Sa. arkadaşlar.. yaf elimdeki 5800 a sim kartımı taktım ama bi türlü çıkartamıyorum..
tam rezillik anlıcanız yorum yapabilecek arkadaşlar warmıdır acaba..
illa cımbızla mı çekmemiz lazım gerçi cımbızda girmiyorki
Nadir
Emekli Yönetici
kardeş hafıza kartını nasıl takıp çıkarıyorsan onuda öyle çıkaracaksın...
static_reactor
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartı çıt çıtlı içine itince geri çıkıyor. ama sim kartta itince hiç bi esneme falan olmuyor. :S sen içine iterek mi çıkartıyorsun sim kartını ?
baranbalaman
Üye
kardeşim 5800 da batryayı çıkarmadan kartını çıkartamazsın bataryayı çıkar telefonun kaleminide çıkar bataryanın yuvasında kartı görebildigin küçük bi delik olacak ordan kalemin ucuyla dışarı dogru çıkar
rebellion_71
Üye
ya arkadaş ne zahmetli yapmışlar bu simkart olayını 5800 da batarya,kalem,odur budur offff
ivdg
Üye
''baranbalaman'' adlı arkadaş çok iyi anlatmış. Ayrıca dediğiniz kadar da zor bir iş değil. Hayatımda bu kadar harika bir telefon görmedim
aytac86
Üye
'baranbalaman'' çok sağol penseyle çekecektim yoksa))
yagizbogac
Üye
zaten arka kapağın altında nasıl çıkacağı anlatılmış resimli olarak
scuf
Üye
bataryayı açınca arkatarafında resimde ayan beyan belli zaten + kullanma klavuzun başında gösteriyor nasıl çıkarılacağı hiç olmassa bile insan açar bakar bi arkasını hocam ne üşengeçmisin sende Bnecede biraz tuaf olmuş sim giriş yeri arkasında çıt çıtlı oturmalı yer olsaymış daha iyi olumruş bunda sim kartın tam oturması için ince ayar yapman lazım
hafıza kartı çıt çıtlı içine itince geri çıkıyor. ama sim kartta itince hiç bi esneme falan olmuyor. :S sen içine iterek mi çıkartıyorsun sim kartını ?
ben de bu konuda hüsrana uğrayanlardanım..sim kart yuvasını yandan görünce sandım ki bataryayı sökmeden sim kartı çıkarıp takarız ama öle değilmiş..bataryayı söküp ordaki kanaldan sürükleterek çıkaracaksın..kalemi ile yapmanı sölemişler ama yapma kalemin ucu deforme olmasın ekranı çizer sonra..
kardeşim 5800 da batryayı çıkarmadan kartını çıkartamazsın bataryayı çıkar telefonun kaleminide çıkar bataryanın yuvasında kartı görebildigin küçük bi delik olacak ordan kalemin ucuyla dışarı dogru çıkar