Nokia 5800 s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
biri bana yardım etcek akıllı biri yokmu ya

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu haCKLEDİM TAMMIN HACKLEYİN dEDİNZ HACKLEDİM şİMDİ SIRA SİZDE bANA eV eKRANIN BÜYÜK DİJİTAL sAAT ORTA bOYDA vE eV EKRAN TEMASI VE OTEMANIN İÇİN YARALI PROGRAMLARIN YER ALMASINI İSTİORUM

esokmen

esokmen

Üye
Bak kardesim burada kimsenin kimseye bir cikari yok hackleyin dediniz hackledim diye birseyde yok. Elindeki.telefon zamanin iyi telefonu ama zamaninin. Bir zamanlar bende kullandim sonra sattim.

Bak simdi sana bir kac sey anlatayim..
1-) Telefonun suanda garanti disi olabilir ama hard format attiktan sonra eski haline doner suphen olmasin.
2-) Ekran da saat falan istiyorsan 5800 ina c6 portlu bir cfw atman gerek.

Bu karisik bir olaymi ben sana bunuda soyleyeyim hic karisik degil bende bir an bir cesarete gelip attim kolay. Bak s60v5 bolumunde suanda yukleyemeyecegin uygulama.olmamali hackli oldugun icin. Yok ama.illa cfw atacagim dersen s60v5 bolumunde arkadaslarin paylasimlarinin sonunda nasil atilacagi mevcut.

Telefon sanki evrim gecirmis oluyor. Ve o kadar uzun suren bir is degil. Bence biraz arastirma yap herseyi burada bulabilirsjn cunku ben buldum ve bir cok arkadasimda burada buldu. Sana simdiden kolay gelsin.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
tmam

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
widgetizer uygulamasini yükle ve ev ekranına istediğin uygulamanin kısa yollarıni ekleyebilirsin.
Bir kaç program öneriside benden olsun.
1 ucbrowser
2 ucplayer
3 smart movies

askcan1990

askcan1990

Üye
ya sertifika süresi geçmiş diyorsa telefonun tarihini geriye al örneğin 1 yıl geri al gene diyorsa bir yıl daha al ama sertifika hatası diyorsa hack yapacaksın başka çare yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt