Nokia 5800 Ovi maps ile ilgili sıkıntı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ykurtulus

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Ovi maps ile ilgili sıkıntı
merhaba arkadaşlar

ovi maps'te tümleşik gps seçili ama my position'a basıyorum gps verileri gelmiyor
türkiye haritasını indirdim 2d seçeneğinde ama veriler gelmiyor sağ alttaki veri çubuğu değişmiyor
acaba kat arasındayım diye alamıyor olabilir mi dedim pencereye çıktım bekledim sonuç aynı

anlamadım gps'im mi bozuk bir türlü yararlanamadım bu olanaktan.

yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler,

sanmıyorum ama qr kodunu değiştirerek güncelleme yapmıştım onunla bir alakası var mıdır ?

• Beğen
Tepkiler: bhtyrcnr

ahenk

ahenk

Üye
kısaca şöyle anlatiyim haritalarınızdan şüpheleniyorum alttaki linkten haritaları indirin
ve E hafızadaki cities klasörünü silin ve indirdiğiniz cities dosyasını rardan çıkarıp
E hafızaya atın ve ovimaps'ı çaliştırın türkiye haritası gözükücektir ve programın sağ üst kösesindeki yerden
ovi üyeliginizi girin ve online olup aktif yapın daha sonra açık alanda ovimaps'ı çalıştırın
biraz uzun sürebilir 20dk falan ,ilk baglantıda böyle daha sonra daha hızlı baglanırsınız

genel anlatım yaptım umarım yardımcı olmusumdur
haritalar burda güncel

iyi forumlar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
kısaca şöyle anlatiyim haritalarınızdan şüpheleniyorum alttaki linkten haritaları indirin
ve E hafızadaki cities klasörünü silin ve indirdiğiniz cities dosyasını rardan çıkarıp
E hafızaya atın ve ovimaps'ı çaliştırın türkiye haritası gözükücektir ve programın sağ üst kösesindeki yerden
ovi üyeliginizi girin ve online olup aktif yapın daha sonra açık alanda ovimaps'ı çalıştırın
biraz uzun sürebilir 20dk falan ,ilk baglantıda böyle daha sonra daha hızlı baglanırsınız

genel anlatım yaptım umarım yardımcı olmusumdur
haritalar burda güncel

iyi forumlar

cok tesk güzel insan dediğini aynen uyguladım ve olmayan haritam geldi teşk yardımların icin :oke:

gencakkas

Üye
slm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşllar ben hepsi burada.com dan nokıa 5800 aldım sınırsız ovi var bide telefonda hirita diye bi yer var oraya girince haritaya baglanıyo ama 50kuruş paran gidiyo her seferinde turkcell bayisine sordum sınırsız ovi nedemek diye oda nokıa bayisine sormamı söyledi orda onaylatılıyomuş bu sınırsız ovi heralde ben ücretsiz haritaya girmek istiyorum neler yapmalıyım hangi ayarları yapmalıyım hangi harita programını indirmeliyim bi öneriniz varmı cevap yazarsanız sevinirim şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekürler saygılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
merhaba arkadaşlar

ovi maps'te tümleşik gps seçili ama my position'a basıyorum gps verileri gelmiyor
türkiye haritasını indirdim 2d seçeneğinde ama veriler gelmiyor sağ alttaki veri çubuğu değişmiyor
acaba kat arasındayım diye alamıyor olabilir mi dedim pencereye çıktım bekledim sonuç aynı

anlamadım gps'im mi bozuk bir türlü yararlanamadım bu olanaktan.

Yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler,

sanmıyorum ama qr kodunu değiştirerek güncelleme yapmıştım onunla bir alakası var mıdır ?

gps i acık alanda (dışarıda çalıştır ve bekle bu bekleme suresı 15-20 dk yı bulabılır ) çalışır gps kapalı mekanlarda kesınlıkle bağlanmaz bağlansada kopar...acık alanda dene...

gencakkas

Üye
arkadaşllar ben hepsi burada.com dan nokıa 5800 aldım sınırsız ovi var bide telefonda hirita diye bi yer var oraya girince haritaya baglanıyo ama 50kuruş paran gidiyo her seferinde turkcell bayisine sordum sınırsız ovi nedemek diye oda nokıa bayisine sormamı söyledi orda onaylatılıyomuş bu sınırsız ovi heralde ben ücretsiz haritaya girmek istiyorum neler yapmalıyım hangi ayarları yapmalıyım hangi harita programını indirmeliyim bi öneriniz varmı cevap yazarsanız sevinirim şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekürler saygılar

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
kardes bende bunu arıyodum ya benmkide silinmişti harita görünmüyordu gercekten cok saol

simaros

simaros

Üye
teşşekkürler

omerynd

omerynd

Üye
kardeş kontor gidiyorsa ayarlarda bağlantı kısmında interneti çevrimdışı yap daha da girmez nete.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt