herkezin yorumu kendi beğenisine zevkine göre değişir kimine dokunmatik hassas gelir kimi daha da hassas olsun ister ona hassas gelmez aynı ürün farklı kişiler farklı tepkiler uyandırıyormuş ben teli alınca anladım bende 14 şubatta aldım indirimli 480 Tl ye sana şu anlık izlenimlerimi yazayım,
Artılar :
- Dokunmatik gayet iyi tepki veriyor çok yavaşta basmıcam çok hızlıda basmıcam ortasını dokununca gayet seri ve hızlı
- Müzik , video , sinema izlemek bi harika multimedya özellikleri 10 numara
- ekranın boyutu (3.2 inç ) ve çözünürlüğü gerçekten çok yüksek pc den attığın resimler falan çok kaliteli duruyor
- uygulama sıkıntısı çekmeyeceğin nadie telefonlardan her çeşit uygulama , program , oyun bulabilirsin
- wi-fi olması başlı başına yeter zaten ,WLan çeken bi yerden pc de gezenildiğin tüm sitelerin aynısını 5800 gezebilirsin heleki skyfire diye internet tarayıcısı var onuda yüklersen facebokktan video izleme dışında farmville oynunu bile oynarsın hatta abartıp kanalların sitelerine girereek canlı tv bile izlersin ki ben dün atv yi yarım saat boyunca tek bir kitlenme olmaksızın izledim çok keyifli yani o kadar kaliteli bir internet tarayıcısı var
- msj yazmak kimilerine göre zor ama bana göre tuşlu telden bile daha kolay geldi tabi kalem ile parmakla biraz zor heleki parmağın kalınsa
arkadaşla deneme yaptık bi metni ben dokunmatikle 28 sn de arkadaş tuşlu tel ile 1dk 11 sn de yazabildi + el yazaısı özelliği var ekrana R çiziyosun harf olarak atıyor ekrana bu özellik çokj keyifli ama çok seri yazamassın böyle ama keyifli yani
Eksileri
- Kamerası 3.2 Mp olmasına karşın 3.2 kalitesinde değil 2 Mp kalitesinde resimler çekiyor desem yalan olmaz
- Oyun oynamak bazı oyunlarda sıkıntılı sürekli ekrana basman gerek tuş takımı olmadığı için ama sensörlü oyunlarda var onları oynamak daha keyifli örneğin araba yarışını telefonu sağa sola oynatarak yöneveriyorsun
- dokummatik ekranında parmakla dokununca iz kalıyor sürekli siliyorum birazda titizim ben o yüzden rahatsız oluyorum izlerden ama o kadarda abartılacak kadar değil , bu sounuda ekran kourucu jelatin alıp halledicem
-bütün bu özellikelerini kullanırsan şarj en fazla 2 veya 3 gün dayanabiliyor
-son olarak ürüne çok rağbet olduğu için çoğu kişide var görenler salı pazarındamı dağıtıyorlar bu teli der oldu
sonuç olarak ben çok memnunum tavsiye ederim hocam zaten bu fiyata bu özelliklerde başka bi tel yok zaten piyasada o yüzden kaçırma derim.