Nokia 5800 Nerede Ucuza Bulurum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Nerede Ucuza Bulurum ?
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda 5800 almakta karar kıldım.

Hepsiburada.comda maximum card ile 12 ay taksitle 560 liraya alınabiliyor + yanında 8 gb hafıza kartı hediye fakat sorun o ki stoklarında yok aralığın 10 unda stoklara girecekmiş;

Teknosada 10 taksite 559 liraya alınabiliyor fakat onda da stok sorunu var büyük ihtimalle ve hafıza kartı hediyesi yok;

Vatan computerde 10 taksitli fiyatı 600 liraya denk geliyor;

Sizce ne yapmalıyım acaba tek tek teknoloji marketlerini mi gezmeliyim yoksa mahalle aralarında bulunan telefonculardan mı almalıyım? Başka çözüm yolu göremedim ne yapsam acaba?

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye

KDV Dahil: 569,00 TL Havale İndirimli: 540,55 TL

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
Utku

Utku

Üye
teknosa stok sorunu falan yok ben 4 gün önce aldım:hmmm

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
teknosa stok sorunu falan yok ben 4 gün önce aldım:hmmm
Taksit ve ücret durumu ne alemde peki?

Yanında 8 gb hafıza kartı verdiler mi veya eşantiyon olarak yanında ne verildi?

--------------- Ekleme ---------------

Electro World bir parti sipariş etmiş depolarındaymış bu gün veya yarın stoklarında olacakmış ücreti 529 lira kadar ve maximum karta 12 taksit yapıyorlar, ilgililere duyurulur.

Neverex

Üye
Electro world den al derim hem de orada istediğin telefonun açılmışı var deneme şansın da var eğer test etmek istersen.

akgn63

Üye
Arkadaşlar nette alışveriş güvenlidir.Ama gelecek telefonun KVK:GENPA,STS,DORAmı olacağını bilemezsin.Her ne kadar tüm servisler baksada muhattap açısından KVK yada GENPA'yı tercih etmelisin.Açılmamış kutusunda naylonlu ve firma etiketli nerede bulursan onu tercih et.

Progressivity

Progressivity

Üye
Vatan Computer da World Card'a 5 taksit fiyatı 529tl ki gayet uygun bi rakam ben 1ay önce 509tl ye almıştım nakit

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
Vatan Computer da World Card'a 5 taksit fiyatı 529tl ki gayet uygun bi rakam ben 1ay önce 509tl ye almıştım nakit
Malesef sorun o ki ödeme sıkıntım olacağı için 12 veya 10 taksit yapma zorunluluğum var ...

Şimdi yeni bir bilgi edindim electro world peşin fiyatına 10 taksit yapıyormuş tüm ürünlerde.

Progressivity

Progressivity

Üye
o zaman kesinlikle kaçırma bence bu telefona olan rağbet giderek artıyor bikaç ay sonra daha da pahalanacağını düşünüyorum 5800ın

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
o zaman kesinlikle kaçırma bence bu telefona olan rağbet giderek artıyor bikaç ay sonra daha da pahalanacağını düşünüyorum 5800ın
Dün akşam stoklara girmiş bu gün stoklarda tükenmiş ne çabuk bu kadar satılıyor aklım almıyor =)

Neyse aramaya devam etmek gerek.

kaan4554

Üye
En iyisi sahibinden.com

vivaldi123

Üye
Vodafone bayısınden alabilirsin.Ben 475 e aldım ve sorunsuz :)

Typer-003

Typer-003

Üye
Aslında normal telefonculardan daha ucuza bulabilirsin ama büyük bir mağaza veya alışveriş merkezi gibi yerlerden alırsan (teknosa ,vatan,gold) daha iyi ve güvenilir olur:oke:

anisti

anisti

Üye
arkadaşım ben izmirde kipadan aldım 460 tl 12 taksit

Üst Alt