Nokia 5800 Navigation Edition (2 aylık, kutulu, garantili, faturalı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Navigation Edition (2 aylık, kutulu, garantili, faturalı)
2010un sonuna doğru kırmızı 5800 almıştım ve alır almaz o bozuldu. Bu yılın mayıs ayına kadar 5 defa garantiye gönderdim ve bu telefonu gönderdiler 0 olarak. En ufak çizik yara bere yoktur :)
Mobilden açtığım için resim atamıyorum ama en kısa sürede atıcam inş ve ulaşmak isteyenler için de, 05437738110.

[/URL][/IMG][/URL][/IMG]

Black-killing

Black-killing

Üye
Fiyat tuzlu hayırlı satışlar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
allah allaha bizim arkadaşıN da 58 i 5 kere gitti kutusuz c5 yollamışlar ic bandroletbktm sökulmus yenı farklı bndrol yapstrmslar tele servıs kvk yoluyla toplama c5 gndrdi kvtusuz sana nasl oldu da kutulu ve sfr yolladlar anlamadm

ltfcn01

ltfcn01

Üye
allah allaha bizim arkadaşıN da 58 i 5 kere gitti kutusuz c5 yollamışlar ic bandroletbktm sökulmus yenı farklı bndrol yapstrmslar tele servıs kvk yoluyla toplama c5 gndrdi kvtusuz sana nasl oldu da kutulu ve sfr yolladlar anlamadm

Niye birşey anlamadınız ki KVK 'yı Ve Nokia'yı arıyıp hakkınızı aramayı öğrenmeniz lazım. Benim E6-00'ım 3.Kez Servise gidişinde Anakartı nı Değiştittirdim baskı yaparak. 4.Sünde - Kutulu Aksesuarlarıyl birlikte sıfır cihaz yolladılar hatta arıyıp ne renk istersiniz diye sordular.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
helal olsun Gardaş hayırlı satırlar

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
evet ben de aradım mail attım ve artık o telefonu istemiyorum beni kurtarın o telefondan falan dedim bunu yolladılar ama hiç arayıp nasıl bişey istersiniz demediler :)
Teşekkürler esqalsiz de neden helal olsun dedin anlamadım :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kaç kez aradık Yok bord dgsecek dedıler snra mahkemeye werecegm deynce son dk da toplama c5 yolladlar sıfır die.

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeş, olsun ona şükür de alan yok mu ya :)

Panti60

Panti60

Üye
Noki a x2 ile takas yapalım

- - - Eklendi - - -

Noki a x2 ile takas yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt