Nokia 5800 Navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

ilkersimsek6

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Navigasyon
Merhaba,
Nokia 5800 navigasyon kullanmaktayım. 1 yıllık lisanslı olarak sesli navigayon satın aldım. Fakat merak ettiğim bir konu var. Mesela GPS açık olarak A konumundan B konumu arasında bir yolculuk yaptığım zaman bu geçtiğim rotayı telefona kaydeden bir program varmıdır. Yani daha sonra geçtiğim güzergahı görebilmem mümkünmüdür.Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: orduluyıldız, servetoral, blueyesse ve 5 diğerleri

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Merhaba,
Nokia 5800 navigasyon kullanmaktayım. 1 yıllık lisanslı olarak sesli navigayon satın aldım. Fakat merak ettiğim bir konu var. Mesela GPS açık olarak A konumundan B konumu arasında bir yolculuk yaptığım zaman bu geçtiğim rotayı telefona kaydeden bir program varmıdır. Yani daha sonra geçtiğim güzergahı görebilmem mümkünmüdür.Şimdiden teşekkürler.

evet Garmin navigsyonda verilerimi yönet yollardan kayıt modu acık secip gideceginiz yere varınca kaydet diyip yolu kaydedebilirsiniz.

zezu_5

zezu_5

Üye
Garmin Demediğini Görüosnda Nie garmin özelliğini sölersin anlamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
reklam yapacak yaa...

azade_63

Üye
tşkler..........

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Merhaba,

sports tracker programını kullan

builka

Üye
bu programın tam sürümü yokmu arkadaslar

blueyesse

Üye
şloğwkilcsewipı98uhew ew,ğı9 we

serdar0201

Üye
yok nerde

SilentOne

SilentOne