nokia 5800 navigasyon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardailker2010

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 navigasyon sorunu
nokia 5800deki haritaları güncelledim güncellemez olaydım konuma basıyorum konumumu bulamıyor bir yere gitmek için araya basıp gitmek istediğim yeri seçiyorum yürü veya araç sür farketmiyor gps bekleniyor diyor bir şey olmuyor

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hard format at tekrar yükle

ardailker2010

Üye
    Konu Sahibi
saolun deniyorum

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
soft format yeter o iş için hard abartı olur

ardailker2010

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım hafıza kartı şifrei istiyor bi yardım edin

tlgcn38

tlgcn38

Üye
aga konu açç :S:S

OğuzcanAbi

Üye
ewet ora biraz karışık

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Arkadaşlar ben x6 dan harita bölümüne girdiğimde ücretli olarak internete bağlananıyor wLan seçme bölümü yok yardımcı olabilirmisiniz .

begacce

begacce

Üye
Uygulamalar/yer/konumlandırma yöntemleri orada şebeke ile ilgili olanı kapat

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Uygulamalar/yer/konumlandırma yöntemleri orada şebeke ile ilgili olanı kapat
Kardeş biraz daha ayrıntılı anlatırmısın x6 ile harita giriyorum direk kontörden düşüyor interneti wLan ile bağlanamıyorum

ardailker2010

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hafıza kartını biçimlendirdim hafıza kartı artık şifre istemiyor ama şimdi de ovi haritaların CİTİES klasörü olmadığı için harita bom boş hiç bir şey yok klasörü paylaşabilecek birisi varsa yardım etsin

begacce

begacce

Üye
Bak menü/uygulamalar/yer/konumlana/konumlama yöntemleri/şebeke tabanlı onu in aktif et yani kapat sonra konumlama sunucunda kapalı olsun

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bak menü/uygulamalar/yer/konumlana/konumlama yöntemleri/şebeke tabanlı onu in aktif et yani kapat sonra konumlama sunucunda kapalı olsun
Şuan kontör gitmio ama çevrimiçimiyim onu bilmiyorum çevrimiçi ol diyorum sağ alt köşede kb sayacı 0.0 olarak kalıyor doğrumudur

--------------- Ekleme ---------------

uygulamalara girdim-Yer-konumlama-konumlama yöntemleri-şebeke tabanlı kapalı yapıyoruz-konumlama sunucusu kapalı yapıyoruz
Doğrumudur yaptıklarım ?

begacce

begacce

Üye
Wıfi ile bağlı olduğun için gitmiyo

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Halloldu sanırım şuan bağlı oldugunu gösterio ve kb sayacı 0.0 teşekkürler kardeş :oke:
Bide ben yerimi nasıl bulabilirim yani otomatik olarak nerde olduğumu bulabilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt