nokıa 5800 mı yoksa samsung i900 mü ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.amca

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar kararsız kaldım hangisi dersiniz:box:naughty::ağlarım:

temp512

temp512

Üye
tabiki 5800 expressmusic hiç pişman olıyacağın bir telefon gerek internek gerek ses gerek uygulamarıyla harıka bır telefon

haltie

haltie

Üye
samsung i900 bence 5800 sorun çıkarıyor gibi :s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
omniayı al kardeşim..bırak 5800 ı..

temp512

temp512

Üye
öle demek yanlış olur versıyon yukseltırsen tek sorunun olur oda telefonla neler yapabileceğini tam olarak bilmemendir çünkü sonsuz özellikle doulu i900 kadar basit değil

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
i900 basit mi?

ugur.amca

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür arkadaşlar :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

haltie

haltie

Üye
öle demek yanlış olur versıyon yukseltırsen tek sorunun olur oda telefonla neler yapabileceğini tam olarak bilmemendir çünkü sonsuz özellikle doulu i900 kadar basit değil

:ehe Çok iyi biliyoruz neler yapılacağını :ehe

dediğim sorunlar yazılımsal değil ayrıca donanımsaldır.

birde neden 0 aldığım bir cihazda yazılımsal problem olsun ki ;)

orhaan48

orhaan48

Üye
omniayı al kardeşim..bırak 5800 ı..

nadir kardeşim burdaki yorumuna anlam veremedim 5800 neden bırakılsın bence harika bir cihaz sadık bir nokıa kullanıcısıyım hemen hemen bir çok nokıa modeli kullandım ve ben 5800 dan çok memnunum

yigidiz

Üye
bende ikisi de var arkadas arama bi takim kullanimlar icin 5800 yeterlidir i900 ise özellikleri ile 5800 ile degil iphone la karsilastirilabilecek kücük bir bilgisayar desek yalan olmaz bu golf mu iyi audi mi diye bir soru oluyor düsünce ile kullanabilme bilgisine göre degisir bana göre ikside iyi ancak görsellik bide özellik bakimindan samsung i900 solluyor

ömer_21

Üye
bence i900 al ama program falan yüklemek istersen kesinlikle 5800 ı öneririm

ve78el

ve78el

Üye
omina yı al arkadaşım kafan ağrımasın sonraa demedi deme sana arkadaş tavsiyesi omina ha 5800 kotu mu hayır deil ama omına daha eyiiii

Discoveryhakan

Üye
bende ikisi de var arkadas arama bi takim kullanimlar icin 5800 yeterlidir i900 ise özellikleri ile 5800 ile degil iphone la karsilastirilabilecek kücük bir bilgisayar desek yalan olmaz bu golf mu iyi audi mi diye bir soru oluyor düsünce ile kullanabilme bilgisine göre degisir bana göre ikside iyi ancak görsellik bide özellik bakimindan samsung i900 solluyor

[sıze=4]kesinlikle i900[/sıze]

'Patron

'Patron

Üye
3310 ezer. =D =D

• Beğen
Tepkiler: giray38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...