Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 mi yoksa N96 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
5800 al hem ucuz yeni güncellemeleri süper

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bi kaza gelmez inşallah..Maşallah diyelim ..:)

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ilk önce bu 5800 da videolar titreşmeden akıcı bir biçimde cekilioyor ve telefona 640 x 360 çözünürlüğünde video klipler mesle mp4 veya 3gp atabiliyorsunuz asla kasma takılma söz konusu değil ve altyazılı izleyebiliyorsunuz ben 2 .5 saatlik flim izledim dedim batarya kesin bitti yandık bide baktım daha yarılamıs yane flim izlenmek için iyi bir telefon kulaklığının basıcok süper sesleri gercekci veriliyor eğer alacaksanız ekrana koruuyucu bant da alın 3 5 lira bişi o renkleri daha canlı gösteriyor

n96 da ise tabi ekranı ufak bellek miktarı cok ama nette gezmek ve oyun oynamak biraz sıkıcı o tellerde tuslarına tık tık basmak olmuyor 5800 da mesajlar daha hızlı yazılıyor 2 güne alısırsınız eğer sürgülü kapak ve hafıza derseniz n96 alın

Sagol cevap yazdigin için , koruuyucu bant i nasil isteyebilirim bana sesmini bi gönderirmisiniz bakalim nasil birşey gördügümde aliym diye ? Resim lütfen

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
arkadaşım n96 kulladım bak sakın alma parana yazık alacaksan n86 al harika ötesssiii
Arkadaşım sen kimin ki insanları bukadar kötü yöne çekiyürsun haaa:off: bu çok yalnış bir tutum:nono: lütfen yani yha N 96 için nokia shopların düşüncesi bile n97 den kat kat iyidir demek olurken sen nasıl bir şey yapıyosunda n96 ya bu kadar ktü diyosun lütfen...

--------------- Ekleme ---------------

merhabalar ilk önce bu 5800 da videolar titreşmeden akıcı bir biçimde cekilioyor ve telefona 640 x 360 çözünürlüğünde video klipler mesle mp4 veya 3gp atabiliyorsunuz asla kasma takılma söz konusu değil ve altyazılı izleyebiliyorsunuz ben 2 .5 saatlik flim izledim dedim batarya kesin bitti yandık bide baktım daha yarılamıs yane flim izlenmek için iyi bir telefon kulaklığının basıcok süper sesleri gercekci veriliyor eğer alacaksanız ekrana koruuyucu bant da alın 3 5 lira bişi o renkleri daha canlı gösteriyor

n96 da ise tabi ekranı ufak bellek miktarı cok ama nette gezmek ve oyun oynamak biraz sıkıcı o tellerde tuslarına tık tık basmak olmuyor 5800 da mesajlar daha hızlı yazılıyor 2 güne alısırsınız eğer sürgülü kapak ve hafıza derseniz n96 alın
Ekranı küçük müymüş n96 be yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh|-) Ayrıca tuşuna basmana gerek yoq telefonu çevirdiğinle oynuyosun aynı 5800daki gibi yhani... Ve n96 nokianın ilk ve şuan için tek film telefonu olarak çıktı yalnış yöne çekmeyelim lütfen...

buse_ae

Üye
koruyucu bantı nerde blabilirim.

ca_sus

Üye
filmi yandığında çin malına bile 70 milyon para verdim okadar pazarlık sonucu kardeş ben kullandım pek abartılacak kadar bir şeyi yok bence o paraya daha iyisi olabilir

sedatus59

sedatus59

Üye
Kardeşş sana bişi sölimmi sen al 5800 her işini görür ben mp4 film atıp filmde izliorum müzikde oyunda programda yhaa aklına ne gelirse 500 TL fiyat zaten artık en dandik telefonlar 300 350den baslıo N96 süper bi telefon ama 1200 - 1500 tl arası bi fiyat verilmez ona vericeğine N8 diye bişi çıkıcak 1500 ile 1800 arası diolar 12mp camera ZENON flash artı aklına ne gelirse ... Yinede sen bilirsin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeşş sana bişi sölimmi sen al 5800 her işini görür ben mp4 film atıp filmde izliorum müzikde oyunda programda yhaa aklına ne gelirse 500 TL fiyat zaten artık en dandik telefonlar 300 350den baslıo N96 süper bi telefon ama 1200 - 1500 tl arası bi fiyat verilmez ona vericeğine N8 diye bişi çıkıcak 1500 ile 1800 arası diolar 12mp camera ZENON flash artı aklına ne gelirse ... Yinede sen bilirsin
Çok güzel bir öneri:oke:

salih1906baba

salih1906baba

Üye
N96 tavsiye ederim ..herşeyiyle 2 ye katlar ...

16 gb sinden tut - gps - wlan(5800 dan daha hızlı) .....

anisti

anisti

Üye
bencede 5800 al bende 1 aya yakın kullandım güzel tel

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
5800

notend

Üye
n96 tek artısı kamera çözünürlüğü ama 5800 da ise dokunmatik ekranın yanısa sıra büyük ekran olması gps ek olarak agps olması ve daha kullanışlı ve şık olması var birde 5800 daha yeni bir telefon

selinn2

selinn2

Üye
n 96 al bnce 5800 pek iyi deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt