erkano52
Üye
bu 5800 da sorun var diyenlere söylüyorum... şöyle düşünün... 5800'ı kullananların sayısı 5530 u kullananların sayısının 5 6 katı kadar vardır... yani o kadar kullanan olunca birçok kişisel sorun çıkıyor.. ben telefonu 4 aydır kullanıyorum.. daha 1 tane sorunu çıkmadı... telefona gereksiz tema oyun uygulama yüklerseniz... telefon hafızasını doldurursanız.. telefonunuza adam gibi bakmazsanız sürekli sorun çıkar...
bana sorarsan 5800 al derim.. çünkü 3g yavaş yavaş geliştiriliyor.. şuan telefonumda 3g sayesinde mail adresim açık... 3g olmasa wiriless ile bağlan mail aç felan uğraşcaktım... 3g var e-mail ayarını yaptım maillerime anında cvp verebiliyorum.. yani 3g siz telefon FOS. 3g ile neler yapılmıyorki... örneğin iddia oynuyorsun... maç sonuçlarına bakman lazım.. sahadan'ın ücretsiz mobil uygulaması var.. yükle onu.. 3g ile anında canlı sonuçlar vs öğreniyorsun... yani 3gsiz telefon FOS telefon... dış görünüşe bakarak telefon alınmaz.. öyle telefon alanlar bence hava atmaktan başka bişi değiL..
bana sorarsan 5800 al derim.. çünkü 3g yavaş yavaş geliştiriliyor.. şuan telefonumda 3g sayesinde mail adresim açık... 3g olmasa wiriless ile bağlan mail aç felan uğraşcaktım... 3g var e-mail ayarını yaptım maillerime anında cvp verebiliyorum.. yani 3g siz telefon FOS. 3g ile neler yapılmıyorki... örneğin iddia oynuyorsun... maç sonuçlarına bakman lazım.. sahadan'ın ücretsiz mobil uygulaması var.. yükle onu.. 3g ile anında canlı sonuçlar vs öğreniyorsun... yani 3gsiz telefon FOS telefon... dış görünüşe bakarak telefon alınmaz.. öyle telefon alanlar bence hava atmaktan başka bişi değiL..
adamlar alıor telefonu haberınız ola pynır ekmek gıbı satılıor yanı kmse sormsn hngısını alıyım 5800 sonuna kadar 

5530 un wifi yı 5800 dan daha iyi çekiyor inan bana ben denedim bunu...Ayrıca 3g yi Türkiyede kaç arkadaşın kullanıyor...5530 daha zarif bir telefon... ekranı 5800 dan 0.3 inc daha küçük...3g sadece görüntülü konuşma deildir... 5530 da sadece gps ve görüntülü konuşma yok 3g yok denemez...