Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 mı c5-03 Mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercan465

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 mı c5-03 Mü
arkadaşlar 2 si arasında kaldım samsung galaxy gio da düşündüm ama çevrem yüzünden vazgeçtim bu 2 telefonda 1 5800 klasikleşmedimi sizce alıncak telefon mu hala?
2 c5-03 kasa çatlamaları oluyomuş buna ne diyeceksiniz bide sizin yorumunuzu dinleyeyim dedim :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c5-03 tabikide.5800 neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.

baranselona

baranselona

Üye
galaxy gio yu neden eledin bu 2 telefondanda katkat daha iyi program-oyun bolluğu telefonun hızı internette video izlemesi dokunmatiğiği ve multitouch özelliği herşeyiyle daha iyi bu 2 telefondanda galaxy gioyu almalısın hele bu 2 cihaz yerine kesinlikle almalsın...

cascı

Üye
bence nokia haric herşey

----------Eklendi @ 10:49:21 ---------- Yazıldı @ 10:48:40 ----------

arkadaşlar konu nasıl açılıyor mesaj atarmısınız?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
evet nokia hariç herşey içice cıvıttılar artık.Samsung al bence bırak çevreyi falan ya.
banada arkadaşlar napcan Samsung Starı git x3 falan al dediler dediler ama ben Stardan ben çok memnunum.

'Patron

'Patron

Üye
Bende galaxy gio derım ama yok deren c5-03 . ben kullanıyorum o kasa çatlamaları çok nadır . bende olmadı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bu İki Telefon Arasında Kaldıysan C5-03 Al. Eğer Başka Telefonlarda Olur Diyorsan AndroidLi Telefon Al :oke:

ahmetc503

c5 03 e uygun kılıf kapak vs var onlardan kullanıp telefonuna iyi bakarsan hiç bir şey olmaz 5800 gelince ben c5 03 aldığım zaman arkadaşım 5800 almıştı onunkini inceledim dokunmatiği berbat en azından dokunmatiği yüzünden a5800 alınmaz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
c5 03 e uygun kılıf kapak vs var onlardan kullanıp telefonuna iyi bakarsan hiç bir şey olmaz 5800 gelince ben c5 03 aldığım zaman arkadaşım 5800 almıştı onunkini inceledim dokunmatiği berbat en azından dokunmatiği yüzünden a5800 alınmaz

Bak Bu Doğru C5-03 Ün Dokunmatiği Daha İyi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Al birini vur ötekine dokunmatiklerinin de birbirinden üstün yanı yok ikiside rezistif iste.
5800'ın kamerası daha iyi.Sesi daha kaliteli bunlar benim için önemli diyorsan 5800 al.
'Diger hersey için C5-03' demek isterdim ama malesef bos bir telefon.5800'ın özelliklerinin ve kalitesinin fiyatı düsürmek için azaltıldıgı bir kopyası gibi.
Ama donanım olarak daha iyi gibi gözüküyor (ki performansa hiç yansımıyor) çözemedigim bir model.
İkisi arasında C5-03'ü al en azından güncelleme falan gelir daha yeni bir model çünkü.
Gio'yu kestirip atmamanda fayda var.Yada bütçene biraz daha ek yapıp kesinlikle X6 alıp bu modellerden kaçınmalısın...

hoss

hoss

Üye
ikiside alincak telefonlar degil sonucta para senin cebinden cikiyor o yuzden baskalarinin ne dedigine bakma
galaxy gio al bu iki telefondan da daha iyi

technoblue

technoblue

Üye
5800 dokunmatik sorunu tavan yapan telefonlardan. c5-03 de bir başka dokunmatik çilesi. herşeyi geçtim neden o kadar para verdikten sonra symbian işletim sistemli bir nokia alayım. eğer illaki üçünden birini alacaksan galaxy gio alman daha mantıklı. ekstra olarak da lg optimus me tavsiye ederim sana. 2.2 android froyo işletim sistemli olşdukça hızlı bir smartphone. wifi, 3g, gps desteği var. 3 mp kameraya sahip. şarj bakımından da diğer cihazlardan daha uzun ömürlü olduğu söyleniyor. tasarımı da oldukça şık. fiyatı da sanırım 400-450 tl civarında.

nexpow

nexpow

Üye
ikisinide alma symbian annayı bekle cünkü symbian kullanıcılarını tatmin etmiyo hepsi annanın cıkmasını bekliyo bekle sende annada iyi cıkmasa android veya aple hangisi hoşuna gidiyosa

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye

NOKIA
C5-03:oke:

85osman

Üye
NOKİA C5 03 nokianın en iyi 4. akıllı telefonu ona göre al derim... Tavsiyem tabiki nokia c5 03

Ayrıca C5 03'de flash ve görüntülü konuşma olsaydı bu telefon C7'nin gerisinde olmazdı... Fiyat olarak çok iyi

PureFood

PureFood

Üye
NOKİA C5 03 nokianın en iyi 4. akıllı telefonu ona göre al derim... Tavsiyem tabiki nokia c5 03

Ayrıca C5 03'de flash ve görüntülü konuşma olsaydı bu telefon C7'nin gerisinde olmazdı... Fiyat olarak çok iyi

Neye göre söylüyorsun bunu ??
Bu denilen 5800 sorunlarından ikiside bende olmadı 5800 C5'i geçen bir telefon ancak 2sini de alma.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

N9
E7
N8
C7
X7
C6-01
N900
X6
N97
C6
5800
5230
5250
5228
C5-03

:ehe

pasha14

pasha14

Üye
C5-03 veya biraz daha para ekle C6 , C6-01 al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt