Nokia 5800 La FiLm izLeme (Format FacTory) HaTası YarDm pLs : )

Sponsorlu Bağlantılar

buraaqcan

buraaqcan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 La FiLm izLeme (Format FacTory) HaTası YarDm pLs : )
ArqLar ForMat FacToRy adıNdaqy ProqRamLa TeLde izLieCeqm FiLmLery döNüşTruoDum... ama Bi Film aTıcaqTm KartaL göz Die FiLm TopLam 2.5 saaT Flan Ve 2cd FLan DeqL... Ben oNu doNusTrdum ( YakLasıK 1 SaaT süRdü ) ... 5800 a aTTm ama acıLmadı. DestekLenMioR cıqTı.. acaBa Dedym YanLs FormaT Mı YapTm.. Bi Kez Daha YapTm aMa Bu Kez Ses War saDce.. qöRünTü Var aMa BöLe YeşiL Kesik Kesik ekRan ve Hiç Bişe Belli oLmuo... BüssüRü DeneDm acaBa FiLm my Bozuq Die aMa Hep ayNı soNuc Ne YapMaLıyıM acaBa??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
total video convertor ile dene bakalım..

cabbar100

cabbar100

Üye
ArqLar ForMat FacToRy adıNdaqy ProqRamLa TeLde izLieCeqm FiLmLery döNüşTruoDum... ama Bi Film aTıcaqTm KartaL göz Die FiLm TopLam 2.5 saaT Flan Ve 2cd FLan DeqL... Ben oNu doNusTrdum ( YakLasıK 1 SaaT süRdü ) ... 5800 a aTTm ama acıLmadı. DestekLenMioR cıqTı.. acaBa Dedym YanLs FormaT Mı YapTm.. Bi Kez Daha YapTm aMa Bu Kez Ses War saDce.. qöRünTü Var aMa BöLe YeşiL Kesik Kesik ekRan ve Hiç Bişe Belli oLmuo... BüssüRü DeneDm acaBa FiLm my Bozuq Die aMa Hep ayNı soNuc Ne YapMaLıyıM acaBa??

Böyle yazmak için kursa falan mı gittin? :kirbac:

• Beğen
Tepkiler: TELEPHOoNE, ismail12_08 ve ismailsevinc
voljtrann

voljtrann

Üye
5800 icin total video convereter programında video dosyasını ipod mpeg4 formatına dönüstürün.su an denedim görüntü ve ses gayet net.kolay gelsin not:ipod mpeg4 bir mp4 formatı dosya uzantısında mp4 yazıyor.sadece manuel ayrlardan ve mp4 kodeclerini bilmiyosanız ipod mpeg4 formatını secin direk dönüstürün pragram tüm ayarlamaları yapar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
önce yazını düzelt güzelim türkçemizi ne hale getirmişin ondan sonra yardım iste

ali_korsan19

Üye
ya sizin bu flm programin4 nerdn indreblrm bende smart movie var ama ses gerdn glyo

lider_38

lider_38

Üye
daha türkçe konuşamıyosun nelere kalkışıyosun be evlat :D

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
:nono::nono::nono::kotu::kotu::kotu:

önce türkçe konuş

0027marazali

Üye
burdan admine sesleniyorum lütfen foruma yeni kural ekle
kural:
1.türkçemizi düzgün konuşturalım + konuşmayanları banned&forumdan uzaklaştıralım..!
Bana hak verenler ve bu kurala evet diyenler varsa lütfen destek çıkın..!
Türkçemizi düzkün kurup konuşalım lütfen öyle konuşmakla yerni dibine batıyorsun sayın arkadaşım burakcan..!
[/ı]

trecool

trecool

Üye
burdan admine sesleniyorum lütfen foruma yeni kural eklekural:1.türkçemizi düzgün konuşturalım + konuşmayanları banned&forumdan uzaklaştıralım..!Bana hak verenler ve bu kurala evet diyenler varsa lütfen destek çıkın..!Türkçemizi düzkün kurup konuşalım lütfen öyle konuşmakla yerni dibine batıyorsun sayın arkadaşım burakcan..![/ı]
katılıyorum haklı adam

karaslo

Üye
5800 mp4 acmazki 3gp cevırceksen yada dırek 3gp ındır ınternette baya var hemde 2011

die4you.

Üye
Dayı adam konuyu 2009'da açmış sitenin adını bile unutmuştur siz de gelmiş,ateş püskürüyorsunuz.
Eski konuları tekrardan canlandırıp,boşu boşuna kafasına kafasına vurmanız gereksiz.

jacking74

Üye
al kardeşm bide bunu dene :)

Üst Alt