Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 kurduğum oyunlar açılmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omarkatip
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 kurduğum oyunlar açılmıyor
Arkadaşlar herkese merhabalar.
5800 telefonum var, ovi den istila, fetih, davul zurna oyunlarını yükledim. Uygulama menüsünde görünüyor fakat tıkladığım zaman oyun açılmıyor.Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
aryscat
Üye
Eğer c6 cfw i yüklediysen "java run time " ın son sürümünü indirip yüklemen gerekebilir. Çoğu cfw lerde bu sorun oluyor. google da " 5800 java run time " yazıp arat. bulursun. sitedede var.
buradaki java runtime dosyasını yükledim ama sorun devam ediyor. lütfen yardım
--------------- Ekleme ---------------
Bilgisi olan arkadaş yok mu acaba?
--------------- Ekleme ---------------
şu an itibariyle 56 kişi bakmış
omarkatip
Üye
Konu Sahibi
Sorunu buldum arkadaşlar. Yardımlarınız içi çok teşekkür ederim!
Zannedersem hafıza kartındaki birşey engel oluyor.
Sorunu şöyle çözdüm. Önce telefonu Ovi Suitle yedekledim. Sonra hafıza kartını çıkardım, Telefon arama ekranına *#7370# tuşladım (fabrika ayarlarına döndürmek için) gelen soruya evet dedim. Telefon açılıp kapandı ve saat tarih v.b. ayarları yaptıktan sonra her şey düzeldi. Fakat şimdi de hafıza kartını takmaya korkuyorum çünkü telefona takınca otomatik olarak bazı şeyler yüklüyor. şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.
Sorunu buldum arkadaşlar. Yardımlarınız içi çok teşekkür ederim!
Zannedersem hafıza kartındaki birşey engel oluyor.
Sorunu şöyle çözdüm. Önce telefonu Ovi Suitle yedekledim. Sonra hafıza kartını çıkardım, Telefon arama ekranına *#7370# tuşladım (fabrika ayarlarına döndürmek için) gelen soruya evet dedim. Telefon açılıp kapandı ve saat tarih v.b. ayarları yaptıktan sonra her şey düzeldi. Fakat şimdi de hafıza kartını takmaya korkuyorum çünkü telefona takınca otomatik olarak bazı şeyler yüklüyor. şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.