llakin1907
Üye
nokia 5800 kullananlardan öneri isteği
merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 senedir emektar 6630 umu kullanıyordum ve bugün 5800 a terfi ettim
(orjinal olarak türkiyeden aldım 550 tl ye )
daha önceden kullanan arkadaşlar hangi programları yüklediklerini, hangi oyunları yüklediklerini yazarlarsa bende ona göre yükleyeceğim çünkü herşeyi yükleyince telefon sapıtıyor 6630 u bu yüzden kaybettim yüklediğim programlar yüzünden bozuldu, bu telefonda biraz daha seçici davranmak istiyorum ve s60 a alışkındım şimdi 5800 ın işletim sisteminin ne olduğunu bile bilmiyorum.
bir de birkaç sorum olacak;
1.nokia pc suite ille nokia ovi suite arasındaki fark nedir ve OVI nedir?
2.sürüm: v 30.0.011 olarak gözüküyor ve güncel değil diyor nasıl güncelleyeceğim?
3. olmazsa olmaz dediğiniz şeyler nelerdir?(örneğin 6630 da fexplorersız hiçbirşey yapmazdım
)
başkada aklıma gelmeyen şeyler vardır mutlaka şu an daha telefon tertemiz önerilerinizi bekliyorum...
yardımcı olacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim...
(orjinal olarak türkiyeden aldım 550 tl ye )daha önceden kullanan arkadaşlar hangi programları yüklediklerini, hangi oyunları yüklediklerini yazarlarsa bende ona göre yükleyeceğim çünkü herşeyi yükleyince telefon sapıtıyor 6630 u bu yüzden kaybettim yüklediğim programlar yüzünden bozuldu, bu telefonda biraz daha seçici davranmak istiyorum ve s60 a alışkındım şimdi 5800 ın işletim sisteminin ne olduğunu bile bilmiyorum.
bir de birkaç sorum olacak;
1.nokia pc suite ille nokia ovi suite arasındaki fark nedir ve OVI nedir?
2.sürüm: v 30.0.011 olarak gözüküyor ve güncel değil diyor nasıl güncelleyeceğim?
3. olmazsa olmaz dediğiniz şeyler nelerdir?(örneğin 6630 da fexplorersız hiçbirşey yapmazdım
)başkada aklıma gelmeyen şeyler vardır mutlaka şu an daha telefon tertemiz önerilerinizi bekliyorum...
yardımcı olacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim...