nokia 5800 kullananlardan öneri isteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 kullananlardan öneri isteği
merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 senedir emektar 6630 umu kullanıyordum ve bugün 5800 a terfi ettim :) (orjinal olarak türkiyeden aldım 550 tl ye )
daha önceden kullanan arkadaşlar hangi programları yüklediklerini, hangi oyunları yüklediklerini yazarlarsa bende ona göre yükleyeceğim çünkü herşeyi yükleyince telefon sapıtıyor 6630 u bu yüzden kaybettim yüklediğim programlar yüzünden bozuldu, bu telefonda biraz daha seçici davranmak istiyorum ve s60 a alışkındım şimdi 5800 ın işletim sisteminin ne olduğunu bile bilmiyorum.

bir de birkaç sorum olacak;
1.nokia pc suite ille nokia ovi suite arasındaki fark nedir ve OVI nedir?
2.sürüm: v 30.0.011 olarak gözüküyor ve güncel değil diyor nasıl güncelleyeceğim?
3. olmazsa olmaz dediğiniz şeyler nelerdir?(örneğin 6630 da fexplorersız hiçbirşey yapmazdım :) )

başkada aklıma gelmeyen şeyler vardır mutlaka şu an daha telefon tertemiz önerilerinizi bekliyorum...

yardımcı olacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim...

harun3535

Üye
Ben de yeni aldım, ne bulduysam yükledim telefona :D :D

Progressivity

Progressivity

Üye
kutu içeriğindeki cd den nokia ovi suite i kur teli bağla yeni güncelleme yüklesin mi die sorar zaten nokia pc suite kurmadım ben ne gibi avantajları var bilmiyorum ama nokia ovi suite kurdum güncellemeyide gayet başarılı bir şekilde yapıyo dosya yöneticisi olarakta x-plore tavsiye ederim tabi quickoffice adobe reader bilimsel hesap makinesi olarak nicecalc3 winrar adope pdf reader ayrıca phone restart uygulamasının ve phone torch denen kamera flaşını kullanma programlarıda yükledim msn ile operayı zaten saymıyorum gps olarak garmin kurmadım route 66 bekliyorum ama böyle giderse kuracam bikaç araba yarışı oyunuı yükledim hepsi bu :D

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler önerilerin için..

--------------- Ekleme ---------------

bu sertifika olayları nedir yok telefonu hackleyin fln ben hiçbişey anlamadım :S

--------------- Ekleme ---------------

ovi suite e bağladıktan sonra donanımı güvenle kaldır gibi birşey yok direk usb yi çekiyomuyuz acaba bilemedim :D

fonbir

Üye
Telefonun sistemi Symbian S60 v5.

Telefona program yüklemek için Ovi Store'u kullanabilirsiniz.

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun sistemi Symbian S60 v5.

Telefona program yüklemek için Ovi Store'u kullanabilirsiniz.
tesekkrler ovi store u nerden yklyblrm ve ucretlimi su an tlfndan yazyrm operayla gercekten kullnsli ...

fonbir

Üye
tesekkrler ovi store u nerden yklyblrm ve ucretlimi su an tlfndan yazyrm operayla gercekten kullnsli ...

Telefonun menüsünde İndirme adında bir yer var ordan indirebilirsiniz ya da cep telefonunuzdan ovi.com'a girin. Site üzerinden programları indirebilirsiniz ya da siteden Ovi Store'u indirip Ovi Store üzerinden programları indirirsiniz. Ücretli ve ücretsiz yazılımlar var. Ovi Store'u kullanmak için Nokia hesabınız olması gerekir. Zaten program indirmeye çalıştığınızda üye olmanız için gereken sayfa açılır.

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
tamamdr ovistore u yukledm birsuru ucretsz uygulama oyun var gercekten cok tesekkurler...

fonbir

Üye
Rica ederim.

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
başka önerileri olan arkadaşlar da yazsınlar lütfen telefonun hakkını veremiyorum şu an hiç bişey yüklemedim :D

vada15

Üye
Navigasyon olarak garmin i kurdum bence güzel bi navigasyon.

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
bende deneyeyim onu saolun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt