Nokia 5800 kendiliğinden kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hlmgzl

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 kendiliğinden kapanıyor
arkadaşlar 6 aylık 5800 son 1 haftadır kendiliğinden kapanıyor hard format attım azaldı gibi ama bir süre sonra yine kapanmaya başladı. virus programı yükledim bişi bulamadı. Pil dicem masanın üzerinde dururkende kendiliğinden kapanıyor. servise götürmek istemiyorum. Malum gelene kadar telefonsuz kalacam yada başka tel bulacam. sürüm 5.1 galiba çünkü sürekli güncel tutarım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Utku

Utku

Üye
v51 mi sürümü 5.1 yazmışsın v51 değilse güncelleştir ve hafıza kartının içindekileri yedekliyip biçimlendir hafıza kartındaki programlardan olabilir

63urfalı

63urfalı

Üye
format vur ama har format vurma

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
tuşu bozulmuş olabilir

bgursoy

bgursoy

Üye
programsaldır dostum

Scudrox

Scudrox

Üye
Kardeş, yağmur yağsa telefona format atacaksın, bir kaç format daha at düzelir,
olmadı sürümü güncelleştir v51 kullanıyorsun işte güncelleştir onu arkadaşlarında dediği gibi ???

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
21.07.2010 da ben de 5800 XM aldım aynı sorun bende de vardı ne yazılım güncellemesi ne Hard Format çözmedi durumu ayıplı mal olarak çıktı ve iade ettim.

SilentOne

SilentOne

Üye
hlll kardeşim

simaros

simaros

Üye
vur hard formatı birkerede rahatla

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
5800 XM kullanıcıları toplanıp Nokia'ya tazminat davası açsanız adam başı binlerce dolar tazminat alırsınız bence :) Hard Format Hastası olmuş millet ya! İstisnasız 10 konudan 8'inde hangi sorundan bahsedilirse HARD FORMAT diyor millet...

eray_41

eray_41

Üye
aynı sorun bendede vardı telefon v50 de kendi kendine kapanıp açılıyordu telefonu v51 e güncelledim şuan hiç kapanmıyor ve birçok uygulama yüklememe rağmen hiç kasma olmuyor.

Dark Magic

Üye
hard mard atma git götür ;)

turko9999

turko9999

Üye
sim kartın eskiyse yenile eski simkartlar kapatmaya zorlayabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt