Nokia 5800-Java Uygulaması - Mynet Okey tarzı sitelerde oyun oynayabilmek için

Sponsorlu Bağlantılar

Abduraman2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800-Java Uygulaması - Mynet Okey tarzı sitelerde oyun oynayabilmek için
İyi günler,
Sorunumu kısaca anlatmaya çalışayım... Bilgisayardan hepimiz müptelasıyız okey oynamak hoşumuza gidiyor. İstiyorum ki telefonumdanda girebileyim bu oyunlara. Fakat java yüklü olmadığından giremiyorum telefonumdan bu oyunlara. araştırmasını bi hayli yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım. daha açıkcası gamyun.net den telefonum üzerinden okey oynamak istiyorum. Bunun için gereken program nedir? Yardımlarınız için şimdiden peşinen teşekkür ederim.

(wiereless ile internete bağlanıyorum)
(Nokia 5800 Xpressmusic, Yazılım sürümü v50.0.005)

• Beğen
Tepkiler: erhan0090, mertkaradereli, furkan__911 ve 2 diğerleri

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
gamyunun zaten telefonlar için online oynama sitesi var ve oynanıyo sohbet ediliyo ancak 5800 için sürümü hazırlanmamış daha bu oyunların diğer tellerin sürümlerini indirdiğimizdede ekran uymuyo oyunlarda acılmıyo. Ben java eklentisi buldum 5800 için ama daha yüklemedim yükleyip myneti facebook okeyini deneyince sana haber veririm kardeş

HarryPotter93

HarryPotter93

Üye
Opera Mini'nin son sürümünü indirmenize tavsiye ediyorum adobe flah player destekli olanı işe yarayacaktır umarım

yarbay58

Üye
bende oynayamıyorum wirless var fakat açmıyor

mistevr

Üye
arkadaşlar benim telefonun yazılımı v50 mynette bütün oyunları oynayabiliyorum acaba sizinki sürümden kaynaklanıyor olmasın

9halid6

Üye
telefonu aldından berimi oynuyorsun bir şeymi indirdin ?

9halid6

Üye
oyun çok güzel rahatlıkla oynuyoum teşkkürler arkadaşım

Barbo2

Barbo2

Üye
java runtime var onu deneyin nokianın galiba bu işlerde çok faydalıymış ben nokıabetalabs sitesinde görmüştüm belkide maxiceptede vardır bi araştırın

furkan1110

Üye
bn bu 5800 hala anlamadım arkadaş bn videolara internetten oyunlara falan giremiyorum kuzenimdede 5800 ona soruyorum bn rahatlıkla girioyorum dio şaşırdım !!

lucky24

Üye
bende e71 var ben oyuna giriyorum mynette yükleniyor diyor ama acmıyor yardımcı olursanız cok sevinirim

Paranoya

Paranoya

Üye
saol .

kokpit774

kokpit774

Üye
Opera Mini'nin son sürümünü indirmenize tavsiye ediyorum adobe flah player destekli olanı işe yarayacaktır umarım

opera mini ve adobe flash player çok şaşırtıcı geldi sanki biraz karıştırdın gibi geldi ne dersin.

ziya_34

ziya_34

Üye
adam gibi link koy oraya milletle bdalga geçme......

derwiss

Üye
Java inmiyor nasıl indirebilirim

Üst Alt