nokia 5800 internetl ipc ye bağlıyken telefondan internete girebilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurtefem

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 internetl ipc ye bağlıyken telefondan internete girebilir miyim?
Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi pc de internet var ama ben telefonu bilgisayara usb kablosu ile bağlayıp telefondan pc deki interneti kullanmak istiyorum. Olur mu acaba?Olursa nasıl?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
nasl yani? usb kablosu aracılığı ile mi girecen nette?

kurtefem

Üye
    Konu Sahibi
evet..yani herkes normalde telefonu modem gibi kullanıp pc den nete girmek ister ya..ben tam tersi..pc deki interneti kullanıp telefondan nete girmek istiyorum..esasında amacım şu: pc den ovi ye bağlandığımda cebe mesaj yollama seçeneği filan çıkıyor..Ben telefondan gprs üzerinden veri indirmek istemiyorum.o yüzden ovi deki uygulamaları telefondan ovi ye (gprs olmadan) bağlanırsam indiririm diye düşünüyorum..Başka bir yolu var mı dır ovi den uygulamayı direk pc ye indirmenin..

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Sanki Eskiden Bir Program Görmüştüm Bluetooth Aracılığla PCdeki İnterneti Telefonda Kullanabiliyordun Ama Tam Hatırlayamıyorum, Ama Telefonunda Wireless Varsa Bence Hiç Uğraşma Git Bir Wireless Modem Al Bilgisayara Ethernetle Bağlarsın.

kurtefem

Üye
    Konu Sahibi
işyerimdeki pc ye modem alma şansım yok ama neyse yine de teşekkürler...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Wireless adaptörü alırsan yapabilirsin 15 TL Falan

SilentOne

SilentOne

Üye
yha millet cep üzerinden pc ye girmek ister sen tam tersini düşünüyon ilginç:hmmm

nike497

Üye
Sadece Bluetooth üzerinden hiç + prog. kullanmadan, eğer sınrsz net paketin varsa telefonu modem olarak kullanıp pcden nete bglanablrsn arkadaşım, ama tam tersi olur mu bilemem. Olmazsa kablosuz modem almaktan baska çaren yok gbi arkadaşım. Bu arada usbden nete bağlanılmıyr dye blyrm ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt