nokia 5800 imei

Sponsorlu Bağlantılar

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 imei
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bi çalıntı olayı oldu telefonum çalındı ne yazıkki.5800 express muzikti.mahkemeye verdik tabii arama kararı için.Acaba 5800 ların imei numarası değiştirilebiliyor mu? telefoncular değiştirilmiyor 5800larınki dedi.acaba bunun doğruluk payı nedir?

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat ve unalresul

haltie

haltie

Üye
öncelikle geçmiş olsun.umarım dedilkleri gibidir kavuşursun telefonuna.yeni nesil telefonların değişmiyor diye biliyorum ben

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle geçmiş olsun.umarım dedilkleri gibidir kavuşursun telefonuna.yeni nesil telefonların değişmiyor diye biliyorum ben
Çok çok teşekkür ederim.Aslında çalıntı değilde gasp.Kesici alet çekerek yapılan birşey.O yüzden işi baya sıkı tutuyoruz...Telefon bulunmasa bile bu suçlunun peşindeyiz.Tabi telefonda önemli emek sonuçta.

Ancak net bilgisi olan var mı? veya bunu öğrenebileceğim birisi.telefon 1 sene içinde bulunmazsa telefonu kvk iletişim aracılığıyla kitletmeyi düşünüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Birde bulunma oranı sizce % kaç?

hunter41

hunter41

Üye
arkadasım her telefona ımei atılır fakat bıraz zor ıslemdır bunun için gerekli soketlere ve yazılımlara sahip olman gerekir bnde yurtdısından getırtdıgım spot 5800 a imei attırcam fakat ilk once pasaport olursa pasoparta işletmeyi düsünüroyurm eger bulamazsam imei attırcam
ßu arada her telefoncu imei atmaz nden derseniz bu soketlerin fiyatı biraz tuzlu oldugundan ve dikkat istediginden pek yapan olmaz ama şunu soyleyeyım calan adam ona imeide atabilir parca parca seklındede satabılır fazla umut baglanama

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Hım...Anladım.Umarım değiştirilmeden yakalanır.

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
nokia telefonların imeil degiştirilmio sadece içinde uyem die bi parça var o parşa degişirse yeni imeil yazılabilio onunlada hiçbir telefoncu uğraşmaz yani yeni imeil yazılmazz

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi hangi cevap doğru bende şaştım.Acaba bunu enn doğru şekilde nereden öğrenebilirim

petrucci82

petrucci82

Üye
işte benim güzel ülkemdeki vahim teknoloji hezimeti..5800 gibi teknoloji deposu bir telefon satılıyor..ama benim onu yakalayacak,tekip edecek,bulacak bir teknolojim yok..işte sırf bu yüzden alırken 35 tl fazla verip sigortalatmak en mantıklısı..bırak telefonu sigortalayan düşsün derdine..sen de çalışıp emek emek aldığın telefonun tadını çıkar yok çalındı yok kırıldı v.s uraşmazsın..kardeşim çok ama çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda kavuşursun telefonuna..merak etme bunlar daha yeni aletler imei yazma olayları en azından bu aletler için çok tuzlu..parça olarak satar ama.çok geçmiş olsun kardeş bi gelişme olursa buraya yazarsın...

OğuzcanAbi

Üye
beynini ddeiştirebilirler yada parça parça kullanılabilr

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Anladım çok teşekkürler arkadaşlar.Gelişme olursa sizleri haberdar edicem

yalınkılıc

yalınkılıc

Üye
için rahat olsun nokia nın yeni nesil telefonlarına imei atılamıyor samsunglara çok rahat atılıyormuş telefonun er geç bulunur geçmiş olsun...

okumus_43

okumus_43

Üye
Kardeş bunların imei değiştirlmiyor çalanda elden çıkarmak için çalmıştır yoksa eminol kullanma derdi yok böle şerefsizlerin çok geçmiş olsun...

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Bu konuda biraz tecrübeli biri olarak söylüyorum.Bence çalan şahıs telefonunun imei numarasını değiştirmekle uğraşmaz.Acele ile elinden çıkarmak için var gücüyle satmaya uğraşır.Sana şöyle bir örnek veriyim.Kadıköy ziraat bankası yanından boğaya kadar yol kenarlarında (sen görmezsin ama)birçok yan kesici cirit atar ve arada şunlarada rastlarsın birkaç alabildiğine esmer kişiliği adeta suratında zuhur etmiş adamlar yol kenarlarında ellerinde en güzel telefonları tutup yelpaze haline getirerek bu telefonları satmaya çalışırlar.Küçük bir çocuğun bile anlayabileceği üzere bu telefonların hepsi çalıntıdır.Sana anlatmak istediğim şu bana göre mahkemeden pek fazla birşey bekleme telefonunu bulursun fakat bu ancak telefonun 2. 3. veya 4. kullanıcısına denk gelir.Telefonun izlenmeye , birçok el değiştirdikten sonra başlar.Yinede sana tavsiyem kaçıncı elde bulursan bul telefonun kimde olursa olsun yakasına yapış ve telefonu kimden aldığını öğrenerek ilk sahibine ulaş hiçbirşey yapamıyorsan telefonu bulduğun adamı sıkıştır ve telefonun parasını ondan al hepsini alamasan da bir kısmını al gerekirse polise şikayetçi olacağına dair tehdit et çünkü sonuçta kulladığı telefon çalıntıdır.Şimdilik bu kadar yazabildim başıma gelmişliği olduğu için bu kadar yazdım.Amacım seninde bilgilenmen.İyi günler...

okumus_43

okumus_43

Üye
Kardeş çok haklısın vala kullanmak için çalmazlar ayrıca mahkemeninde bulacağını sanmam çünkü taktıkları yokki....:(

erdigutekin

erdigutekin

Üye
arkadaşım ben de dün telefonumu çaldırdım geçmiş olsun bulabildin mi ?? benimki de 5800 :S

kartal158

kartal158

Üye
aslında 5800 da imei değişmez ama polis teki teknoloji telefon imeileriyle şebeke çökertiyor o yüzden imeini bilsen tık diye bulurla mesela bnm imeim hep kayıtlı bulacağım bir yerde

Üst Alt