Nokia 5800 ım Suya Uçtu Elveda :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ım Suya Uçtu Elveda :(
malesef telefonum resmen suda yüzdü ekranında su var ve ekranın yarısı bembeyaz teknik servise verip 50 tl ye sattım(gerçekten çok komik rakam :S ) 2 sene kullandım hiç tamir bile görmeden böyle gitmesine çok üzüldüm birine 200 tl ye satıp 300 tl daha ekleyip c6-01 veya samsung gio alacaktım ama kısmet olmadı :( :( :(

mangdaşire

mangdaşire

Üye
keşke satmadan önce kurutmayı falan deneseydin.neyse geçmiş olsun...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
keşke satmadan önce kurutmayı falan deneseydin.neyse geçmiş olsun...

bizde kurutma makinesi yoktuki aradım bulamadım su ekranının çoğunu kaplamıştı ama ona rağmen dokunmatiği süperdi ama nereye kadar gidecektiki su değmiş telefondan hayır gelmez

anılbaran

anılbaran

Üye
geçmiş olsun gercekten cok üzücü bi durum

Deleted.

Üye
Geçmiş olsun. Keşke şunu yapsaydın bunu yapsaydın demeye gerek yok giden gitmiş. Benim tel de düştü geçen sene, hala kullanıyorum. Tamamen girdi suyun içine hemen çıkarıp ateş yaktık. Eve gittim koydum cebime ertesi gün açtım çalışıyo :) ama telefon suya düştüğünde ve çıkardıktan sonraki yüz hali hiçbir şeye benzemiyor :( Tekrar geçmiş olsun. . .

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
geçmiş olsun kardeş :(

By_Casparov

By_Casparov

Üye
hadi beee... üzücü bi durum ya :ağlarım:

hakanLp07

hakanLp07

Üye
round kardeş üzülme herkesin başına gelir bu işler bu arada ben worry nickli üye...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
50 tl :hmmm çok bile vermiş adam :ehe

'Patron

'Patron

Üye
geçmiş olsun

mstf_l

mstf_l

Üye
50 tl den fazla etmez mi yavv

LimePie

LimePie

Üye
sağlık olsun kardeş biriktirir daha ii alırsın canını sıkma ok :oke:

caglarrock

caglarrock

Üye
Benim telfonda uçtu suya annem pirinçin içinde bekletti.Telefon sıfır gibi oldu.

lolaman

lolaman

Üye
Ben benim c503 ü 400 tl ye satabilirmiyim herşeyi duruyor kutudan çıkarınca buzlu bi poşete sararlar ya o bile duruyor kulaklık poşetide duruyor çizik bulana beleşe veririm o kadar temiz jelatini üstünde kaça alırlar? ya da c6 01 ile (sıfır olcak) üstüne kaç para verirsem takas edebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt