ACMİLANO
Üye
-
Konu Sahibi
-
mrh iki tel arasında kaldım hangisini alcam die , 1. N81 2. 5800 internette arastırdım N81 problemleri , sorunları ve kusurları yok diolar ama 5800 icin bir cok seyi sorunlu , kusurlu ve problemli diolar mesela kamerası , dokunmatigi , gündür dısarda ekran gözükmüomus onun ıcın telefonu ısıtmak gerekiomus :d tema sı sorunmus sureklı renk degistiomus , aramada bazı sorunlar varmıs hoparloru ve kulaklıkta kotuymus ses cok düşük veriomus , bluetooth takılıomus mesaj yazması zor , ı , ş gibi harfleri yazdıgımda karşı tarafta boşluk bırakıomus , sim kartı takıp çıkarmak zor Mesajlarda 2-3 cümleyi geçtikten sonra kasılmaya,yavaşlamaya başlıyor. Özellikle akşamları fotoğraf çekimi gayet kötü.Gündüz idare eder durumda diolar. kırmızı kılıflı olanlar sorunlu mavide hiç sorun yok , benm merak ettiğim bu yeni yazılımlarla ve yeni sertifakalarla , güncellemelerle bu durumlar düzeliomu veya 2010 da bu durum düzeldimi yoksa sorunlar halen devam ediyomu ?
tmm abiaynı konudan bir tane daha açmıştın oradaki mesajları buraya taşıdım tek konu açarsak daha iyi olur.
thakn you zaten en büyük adayım 5800walla kardeş ben telefonu 4 aydır kullanıyorum (yanı 58 00 ı kırmızı )daha soru yarattıgını
gormedim mesajyazımıda sana baglı hızlı yazabılıyosan hızlı yazarsın .
Kulaklıktan ses verme sorunu war ama az ses verıyo ama iyi bi kulaklık alarak da bu sorunu çözebılırsın.
Ben kullandım tavsıye ederım.gayet hızlı ve şık bı telefon bence kolay gelsın
eyw sagol zaten 5800 kafama yattı %90 5800 almayı düşünüom benm kafamdaki 5800 sorular gitti rahatladım , alırım sonra keske almasaydım demeyim die falankardesim ben kullanıyorum 5800 hemde dağda taşta valla bi şey oldugu falan yok tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?