Nokia 5800 İçin Onizlemeli Dev Arşiv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gmkanca

gmkanca

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 İçin Onizlemeli Dev Arşiv

​

Three v2

Atmosphere v3

CarbonOrange v2

Blow V2

Scempio V2

ArtSymbian V2

Zen – Azure – Aeon – Pulsar – WhitePro – BlackPro – PureGold

bi teşekkür yeter
​

• Beğen
Tepkiler: muxo, Fear_Boy181, emperorilhan ve 3 diğerleri

'Şeref'

Emekli Yönetici
arkadaşım dev arşiv demişsinde bu temaların nerdeyse hepsi daha önce verildi ..:hmmm
zaten çoğu'da bilindik temalar paylaşım yapmadan önce sitede arattırmalısınız.:nono:

--------------- Ekleme ---------------

sizinde sitede biraz takılmanızı öneririm
sitede biraz gezinmiş olsaydınız zaten virilmiş olduklarını görürdünüz..:oke:

gmkanca

gmkanca

Üye
    Konu Sahibi
sen ole soluonda kim bilir kac sene once verildi ben dogru duzgun 1,5aydir giriyorum

--------------- Ekleme ---------------

bide sbitlenmis devarsiv konusu var ona neden bisi demiion onunda yarisi bilindik burda sozum o arkadasa degil sana

'Şeref'

Emekli Yönetici
arkadaşım benim burada amacım yaptığın paylaşımı kötülemek değil.. bi emek harcamissin, emeğine saygım var ama.. bu temalar öyle okadar eskiden verilmedi . temanın ismini yazarak sitede arattırınca kolaylıkla ulaşabiliriz..
ayrıca kaç sene olmuştur diyorsun, yani biz burda her eski temayı yeniden paylaşırsak burası tema çöplüğü haline gelir .
tema eskiden verildiyse konuya bi cevap yazarsın temayı 1. Sayfaya taşımış olursun.

gmkanca

gmkanca

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardesim

'Şeref'

Emekli Yönetici
:hmmm
umarım alınmamışsındır kardeşim .. burda herkes fikrini söyleyebilir dimi :)
daha güzellerini bizimle paylaşacağından eminim ve bekliyorum..
Saygılar..

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Mehmet'e Katılıyorum kullanıcılar artık forumdan sıkılmaya başladılar zaten hep aynı tema,oyun vs. dönüp dolaşıyor diye zaten forumu takip edersek az çok verildimi verilmedimi diye yayarlı paylaşım yapmam-nın tek yolu bu. Sözüm size değil sakın yanlış anlamyın. Maxicep'te Paylaşım eşittir emek demek... ve bizler yapılan emeğe bir Teşekkürü çok görmeyiz...

snagzr

snagzr

Üye
:maxicep::tşk:

muxo

muxo

Üye
teşekkür ederim kardeşim :D

fethiye4806

Üye
Çok teşekkürler elbette 5 tane 1 taneden daha fazla teşekkürü hakeder...teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler...

arzu258

arzu258

Üye
tesekkurker elinize saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt