Nokia 5800 İçin Onizlemeli Dev Arşiv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gmkanca

gmkanca

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 İçin Onizlemeli Dev Arşiv

Three v2

Atmosphere v3

CarbonOrange v2

Blow V2

Scempio V2

ArtSymbian V2

Zen – Azure – Aeon – Pulsar – WhitePro – BlackPro – PureGold

bi teşekkür yeter

• Beğen
Tepkiler: muxo, Fear_Boy181, emperorilhan ve 3 diğerleri

'Şeref'

Emekli Yönetici
arkadaşım dev arşiv demişsinde bu temaların nerdeyse hepsi daha önce verildi ..:hmmm
zaten çoğu'da bilindik temalar paylaşım yapmadan önce sitede arattırmalısınız.:nono:

--------------- Ekleme ---------------

sizinde sitede biraz takılmanızı öneririm
sitede biraz gezinmiş olsaydınız zaten virilmiş olduklarını görürdünüz..:oke:

gmkanca

gmkanca

Üye
    Konu Sahibi
sen ole soluonda kim bilir kac sene once verildi ben dogru duzgun 1,5aydir giriyorum

--------------- Ekleme ---------------

bide sbitlenmis devarsiv konusu var ona neden bisi demiion onunda yarisi bilindik burda sozum o arkadasa degil sana

'Şeref'

Emekli Yönetici
arkadaşım benim burada amacım yaptığın paylaşımı kötülemek değil.. bi emek harcamissin, emeğine saygım var ama.. bu temalar öyle okadar eskiden verilmedi . temanın ismini yazarak sitede arattırınca kolaylıkla ulaşabiliriz..
ayrıca kaç sene olmuştur diyorsun, yani biz burda her eski temayı yeniden paylaşırsak burası tema çöplüğü haline gelir .
tema eskiden verildiyse konuya bi cevap yazarsın temayı 1. Sayfaya taşımış olursun.

gmkanca

gmkanca

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardesim

'Şeref'

Emekli Yönetici
:hmmm
umarım alınmamışsındır kardeşim .. burda herkes fikrini söyleyebilir dimi :)
daha güzellerini bizimle paylaşacağından eminim ve bekliyorum..
Saygılar..

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Mehmet'e Katılıyorum kullanıcılar artık forumdan sıkılmaya başladılar zaten hep aynı tema,oyun vs. dönüp dolaşıyor diye zaten forumu takip edersek az çok verildimi verilmedimi diye yayarlı paylaşım yapmam-nın tek yolu bu. Sözüm size değil sakın yanlış anlamyın. Maxicep'te Paylaşım eşittir emek demek... ve bizler yapılan emeğe bir Teşekkürü çok görmeyiz...

snagzr

snagzr

Üye
:maxicep::tşk:

muxo

muxo

Üye
teşekkür ederim kardeşim :D

fethiye4806

Üye
Çok teşekkürler elbette 5 tane 1 taneden daha fazla teşekkürü hakeder...teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler...

arzu258

arzu258

Üye
tesekkurker elinize saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...