MaxiSosyal
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani çıkınca nolcak Çay mı demlicek telefon? 5800XM'nin kapasitesi belli yapabilecekleri belli bir güncelleme ile ne olabilir ben onu anlamıyorum. Telefondan memnun değilsen sat başka bi telefon al FW'den memnun değilsen CFW'lerden sana uygun olanı yükle onlar da sana uymuyosa azcık bi tarafını zorla da CFW yapmayı öğren kendin modla. Nokia babasının hayrına Açık kaynak kodlu hale getirmedi Symbian'ı. Kendi omuzlarındaki kullanıcıların istekleri yükünü hafifletmek için değil KALDIRMAK için yaptı tabiki de bu işi. Çıkarsa yüklersin çıkmazsa elindekini kullan. Bu paraya alabileceğimiz daha iyi bir telefon varsa memnun olmayanlar söylesin onu alalım. 11 ay oldu telefonu alalı düşmesinden oyunlarda ekrana abanmama kadar her hareketime maruz kaldı hala tık demedi. Ne bekliyolar daha nee???
Yahu arkadaşlar çıktı çıkacak gibi türden artık konu açılmasa fena olmaz mı benim le hemfikir bir çok arkadaş vardır biliyorum.konu başlığında çıktı deyip içeriğinde ki yazının farklı olduğu konular bile var,çıkarsa çıkar neden hayat mayat meselesi haline geldi ki anlamadım.Kesin çıkış olduğunda zaten ilgili bir arkadaş çıktı diye güzel bir konu açar bizim burada aha çıktı çıkacak,a çıkıyor,vallahi çıktı,a geri kaçtı vs. gibi konular açarak çabuk gelmesi garantilenemez ki bırakın geç gelsin ama güzel gelsin.
adam haklıda bazı paranoya arkadaşlarımız açıyor işte
aşırı ısınma sorunu ile yapsa yapsa ütü yaparız.buharsız olacak ama parmak ucuyla damlatılmak sureti ile halledilir.v70 ile dahili buhar jenaratörü eklerler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?