Nokia 5800 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 hakkında
Başka bir forumda dış mekan ve iç mekan çekimlerini gördüm ve iç mekan çekimleri iğrenç. Ama 2008in konusu. Şimdiki telefonlar ilklerden farklı dediniz. Bu yenilerde de aynı mı fotoğraf çekimi? Ya da bir firmware ile falan düzeltildi mi?
Ve alet yavaş diyorlar. Öteki N serisi nokialardan yavaşmış. Zaten o N serileri de çok hızlı değil. Doğru mu? Ve bazı şeyleri seçerken tek bazılarını seçerken çift tıklama gerekiyor dedi doğru mu karışıklık yaratıyor mu? Firmware ile düzeltildi mi bunlar yada yeni telefonlarda?

2 arkadaşımda Samsung S5600 ve Samsung S8300 var. onların dokunmatiklerine hareket sensörlerine de baktım. 5800 dokunmatik ve hareket sensörü olarak onlardan iyi midir kötü müdür? Aletler iyi geldi bana mesaj yazmak falan kolay algılıyor ekran parmağı. Ve mesela resimlerde telefonu sağa yatırınca resimler kayıyor falan o da iyi. 5800 bu telefonlara göre dokunmatik ve hareket sensörü açısından nasıldır?

yakupozkaya

yakupozkaya

Üye
yani konu açamıyorum .yardımcı olurmusunuz ?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
vala telefonun hız konusunda bi sıkıntısı yok bence bundaki hareket sensörü hiçbi samsung cihazında yoktur.dokunmatik ekranıda basmatik falan deil gayet iyi samsunglarla eşittir belki ama bnce tek eksiği kinetic scrolling birde gece foto cekimi biraz karıncalı yeni firmwarede bunlar geliştirilirse süper bi cihaz olur

sarroli

Üye
peki msn yükeyebilirmiyiz 5800 ve nasıl yapabiliriz bunu

mustafa

mustafa

Üye
evet yükleyebilirsin arkadaşım. ben kullanıyorum şahsen. ovi mağazadan indirebilirsin. kablosuz interneti de kullanabiliyor program.

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
anasayfadan s60 v5 uygulamalarına gir ordan messenger bçlümü var tıkla gir indir yükle :D:D

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
vala telefonun hız konusunda bi sıkıntısı yok bence bundaki hareket sensörü hiçbi samsung cihazında yoktur.dokunmatik ekranıda basmatik falan deil gayet iyi samsunglarla eşittir belki ama bnce tek eksiği kinetic scrolling birde gece foto cekimi biraz karıncalı yeni firmwarede bunlar geliştirilirse süper bi cihaz olur

kinetik scrolling nedir? Kalemsiz kolaylıkla mesaj yazılabilir dimi mesajı çok kullanan biriyim de. Ve kamera gelişmez diyorlar. Ancak ayarlarını manuel olarak düzgün yapınca kapalı mekanda da güzel çekiyor diyorlar deneyen ve sonuç alan varsa resim koyabilirse çok sevinirim.

futbol123

futbol123

Üye
bende 5800 almayı düşünüyorum

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Bir de piyasada tükeniyor. Artık üretilmeyecek deniyor. Doğru mu? Üretimden çekilme amacı nedir?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
kinetik scrolling nedir? Kalemsiz kolaylıkla mesaj yazılabilir dimi mesajı çok kullanan biriyim de. Ve kamera gelişmez diyorlar. Ancak ayarlarını manuel olarak düzgün yapınca kapalı mekanda da güzel çekiyor diyorlar deneyen ve sonuç alan varsa resim koyabilirse çok sevinirim.

kinetic scrolling tıpkı ıphonede olduğu gibi kaydırma sistemi yani elini asağı yukarı kaydırırsanız okdr asağı iner eğer anlamadıysanız youtubeden videoları izleyebilirsiniz. eve kamerası gercekten kötü ama gece cekimleri berbat gündüz cekimleri n73 kadar iyi ama bn telefonu resim için almadım işimi göüo flaşı mükemmel gibi bişi gercekten muhteşem elektrik kesintisi olursa çok rahat işini görür :D:D(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt