nokia 5800 hack yardım pls :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rbg12

rbg12

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 hack yardım pls :(
npkia 5800 ımı hackledim :vur ama eski orjinal haline nasıl getirebilecegimi bilmiyorum yardım lütfen:allalla:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
DİLLER:
Öncelikle şu dosyayı indir

1- RM-356_EMEA_50.0.005_v13-5800 (NOKİA ORJİNAL FİRMWARE)

İkinci Olarak şu programı

2- JAFSetup1.98.62 ve OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5

Aradaki yıldızları kaldırın

JAF dosyalarını indirmeden/çekmeden önce antivirüs programlarınızı ve firewall açıksa kapamanızı
,mümkünse daha sonra tekrar kurmak üzere bilgisayarınızdan silip bilgisayarınızı tekrar başlatmanızı öneririm.
JAF kurulumuna geçmeden bilgisayarınızdaki kurulu olan Nokia PC Suit veya OVi Suit programını silin,
JAF kurulumu yaptıktan sonra bu programlardan herhangi birini tekrar kurun fakat disable edin,
yani cihaza flash atarken JAF ile birlikte çalışmasın.Silin dememin sebebi JAF ile gelen cable driver eski bu yüzden.

JAF HATALARI :

1- OGM_JAF_PKEY_Emulator_v_5 i çalıştırdığınızda Box driver not installed hatası verirse ; OK deyip kuruluma geçin JAF programı çalışacaktır.
2- Diğer hatalar için ilgili dosyalar ve açıklamaları aşağıdaki linkteki dosyada.Her ihtimale karşı indirmenizi tavsiye ederim.Box driver not installed
hatasında kullanmanıza gerek yok.

KURULUM :

01. Lütfen tam olarak okuyup anlamadıktan sonra kurulum safhasına geçmeyin ve kuruluma başlamadan önce telefonunuzun en az 4 diş şarjı olduğundan emin olun.

02. Orjinal RM-356_EMEA_50.0.005_v13-5800 firmware'i kurun.
Önemli :Aşağıdaki işlemleri uygulamaya başlamadan önce daha önce format attığınız telefonunuzu kapatın,formatlamış veya sistem dosyalarınızı sildiğiniz
hafıza kartınızı telefonunuza takılı olduğundan emin olun ve telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.

03. OGM_JAF_PKEY_Emulator_v_5 programını çalıştırın ve "GO" ya tıklayın.BOX hatası verirse OK deyip ilerleyin.

04. Şimdi JAF programı açılacak ve ilk olarak BB5 tıklayıp açılan pencerede sırası ile aşağıdaki işlemleri yapın.
Hangi kutuların işaretli olup olmadığına ve işlemleri tam yaptığınıza lütfen dikkat ediniz.

05. Bu adımda aşağıdaki EURO2 TURKEY RED kodunu seçeceksiniz.

Euro2 Turkey RED^0559083^50.0.005^001

Red-blue- ve black telefonlar için sadece EURO2 TURKEY RED kodunu seçmeli ve "Flash" butonuna basın.

06. "FLASH" 'a bastıktan sonra JAF ekranı aşağıdaki gibi olmalı.

07. Şimdi "Evet" e basın ve hemen ardından,(2-3 sn) içerisinde telefonunuzun açma kapama düğmesine kısa süreli hafifçe basın ve bırakın.
Bundan sonra Telephone Found diyecek ve Flash atma işlemi başlayacak.kurulum esnasında USB kablosu ile oynamayın.

08. Yukarıda anlatılanları eksiksiz yaptığınız takdirde ; kurulum işlemi bittikten sonra yukarıdaki ekran gelecek ve telefonunuz kendiliğinden

açılacak.Lütfen telefonunuz açılana kadar bekleyin ve usb kablosu ile oynamayın.

Yukardaki işlemleri gerçekleştir.

dzynn

dzynn

Üye
tamam da, neden orjinale getiresin ki tekrar?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sevmemiş.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Eğer hack yaptıktan sonra yeni versiyon çıktığında yükleyemem diye bi kaygın varsa hiç boşa telaş etme.

Yeni versiyon çıkarsa onuda yükleyebilirsin. ama yok ben bndan memnun kalmadım diyorsan ayrı mesele.

O zaman yukarıda verdiğim alıntı tarif ile orjinal v50 sürümünü yükleyebilirsin.

rbg12

rbg12

Üye
    Konu Sahibi
abi güzelde sanki nokia nın bi farkı yok gibi oluyo öbür tellerden ama ben nokia hayranıyım benim samsung almamıs öyleyenler oldu ama ben nokia 5800 ı almayı tercih ettim

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Hack lenincemi bi farkı kalmıyor diyorsun yani :) tam anlayamadım nasıl farkı kalmadığını ??

dzynn

dzynn

Üye
sen anlaşılan yeni almışsın hele az birkaç ay kullan biraz kurcala da bak nasıl farkı olduğunu nokianın ;) samsung da neymiş dersin ;) bir nokia 5 modele bedel ;)

rbg12

rbg12

Üye
    Konu Sahibi
abi ben nokia telefonu kullanırken sadece bazı ufak deişiklikler dışında diğer markalardan daha iyi ve paerformanslı çalıştığını düşünüyorum o yüzden bance orjinal daha güzel duruyor ama hack çok güzel önceki hacklerden herkesin zevki farklıdır benim zevkide bu:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

abi bu linkleri boş gösteriyor :(

--------------- Ekleme ---------------

abi ben bu jaf dosyasını indiremiyorun

eerdogan85

eerdogan85

Üye

1. Sini kur 2. sini kurduğun program files içindeki jaf klasörünün içine kopyala . Kopyaladığın programı çalıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt