Nokia 5800 güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaya_577

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 güncelleme
Merhaba
telefonumun sürümü v31.0.101
software updateri bağlıyorum, ordada buluyor telefonu version v31.0.101 diyo
ancak internette dolaşırken v40 gibi bikaç şey görüyorum?
kafam karışık yardımcı olurmusunuz?

ismetoz

Üye
en son v50 var ama v31 den şikayetin yoksa boşver derim ben

dmr_gg

dmr_gg

Üye
benm kisi de v3 ama v5 e geçmek istiyorm flash player yarmış onda video izlene biliyormuş .güncelleme yapmak istegigm de gerekmiyor diyo acaba xp oldugu için mi leptap windos yedi de de denicem birde

petrucci82

petrucci82

Üye
hayır flash player internetten video izletmiyor sadece hareketli resimler v.s şeylerde internette gezinirken sorunsuz görüntüleyebiliyorsun..ama video izletmiyor

WastabMan

WastabMan

Üye
Son sürüm v50..

^^Positive^^

Üye
Merhaba
telefonumun sürümü v31.0.101
software updateri bağlıyorum, ordada buluyor telefonu version v31.0.101 diyo
ancak internette dolaşırken v40 gibi bikaç şey görüyorum?
kafam karışık yardımcı olurmusunuz?

telefonu yeni aldıysanız bilgisayara bağladığınızda v31 gösterir telefonu güncelleştirdiğiniz zaman v31 sürümünüz v50 sürümüne yükselecektir....

aykut3474

aykut3474

Üye
ben yaptım v50 sürümüne güncelledim cok güzel yanlız sesi fazla cıkmıyo telefonun ne yapmam lazım bi programı varmı yardımcı olursanız sevinirim

daniel_23

daniel_23

Üye
eğer güncelleme seçeneği pc de görünmüyorsa servise götür(orjinal servise nokia nın sitesinde listesi var) 1 günde yükleyip veriyolar ;)

OğuzcanAbi

Üye
danile e katılıyorum

frowell

frowell

Üye
Bedava mı yapılıyor bu daniel?

americanboy

americanboy

Üye
aklın varsa v31 de kal en sorunsuz yazılım sakın güncelleme ama v60 çıksın nedir bi öğrenelim sonra ona güncellersin

Şehriyar

Şehriyar

Üye
aklın varsa v31 de kal en sorunsuz yazılım sakın güncelleme ama v60 çıksın nedir bi öğrenelim sonra ona güncellersin

aynen aynen v50 de çok sorun var.. eğer v50 deki özellikleri kullanmak istersen forumdaki programlarla yapabilirsin örneğin kinetic scrolling..

style_71

style_71

Üye
arkadaslar ben telı v50 surumune gecırdım ama sorunlar yasamaya basladım . v40 gerı gecıremedım bana yardımcı olurmusunuz nasıl halledıcem... ?

okan_42

Üye
Hayırdır ne sorunu yaşıyorsunuz v50 de. Abimde o sürümü kullanıyor hiç bir problem yok

style_71

style_71

Üye
walla telefon kasmaya basladı ınternete gırerken wiles aransınmı dıye soruyodu artık sormuyo dokunmatıgınde sorunlar cıkmaya basladı v40 da ole bı sorun yokdu hıc nerden yukledıysem v 50 yı... yardımcı olurmusun gerı eskı halıne nasıl gecırırım telı v 40a

Şehriyar

Şehriyar

Üye
geri dönemezsin ben çok denedim olmadı.. v60 ı bekliyoruz tek çaremiz bu..

style_71

style_71

Üye
offffffffff nese saol tesekkur ederım hersey ıcın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt