Nokia 5800 Güncelleme ve Format Hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jayjay16

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Güncelleme ve Format Hakkında..
Arkadaşlar ben 5800 ı v50 güncellemesini yaptım ama güncellemeden önce format atmadım atmam gerekir mi ? bir de format attıktan sonra telefonun sensör uygulaması falan gider mi yoksa nokia pc suite ile yedeklemem mi gerekir cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
format atsan iyi olur..sensör gitmez..

jayjay16

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
Admin çok sağolun valla verdiğiniz hizmet hiç bir sitede yok daha 5 dk önce açtım konuyu hemen cevap yazmışsınız çok teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil..

jayjay16

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
admin peki yedekleme yapayım mı?

gemlikua96

gemlikua96

Üye
format atsan iyi olur..sensör gitmez..

abi sen yükledin mı bu v50 yi yaw ben yüklemedim ama tereddütteyim çok kötü diyolar ekran filan kaydı diyolar ne diyosun ? bi el at bu işe :D

HolyG

HolyG

Üye
merhaba güzel ülkemin güzel insanları ,
navigasyonu nerden güncellerim. yardım

Lacrymosa

Üye
abi sen yükledin mı bu v50 yi yaw ben yüklemedim ama tereddütteyim çok kötü diyolar ekran filan kaydı diyolar ne diyosun ? bi el at bu işe :D

Çıldırmamak elde değil. Ne tip insanlar var bu dünyada? Kim onu diyen ya? Ben bu telefona hakkında söylenen yanlış şeyleri görmekten bıktım artık. Ekran kaydı diyen kişinin kafası kaymış bence.

Bir güncelleme çıkıyor bu güncelleme telefona neden zararlı olsun? Saçmalamayın artık. V50'ye tabii ki güncelleyin.

5800 hakkında abuk subuk şeyler söyleyenler bir de bana denk gelsin.a

merhaba güzel ülkemin güzel insanları ,
navigasyonu nerden güncellerim. yardım

En iyisi bu: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-309864.html

haytaefendi

haytaefendi

Üye
ben güncelleme düşünmüyrm wlla 10 kşiden 8inde sorun cıkıo iyi böle:)

rbg12

rbg12

Üye
yok öyle bir şey v 50 güncellmesini attığımdan beri telefonumun donduğunu hiç görmedim bence v50 gerçekten çok güzelbi yazılımama diğer telefonlar kadar ana ekranı daha güzleştirilse gerçekten hiç bir eksiği kalmaz kullanan insanlar kullanmaktan daha fazla zevk alırdı shellerle kendimizi avutuyoruz ...:bye2:

meosenturc

meosenturc

Üye
evet v50yi ben de doğrudan yükledim sorun çıkmadı hiç. kinetik scrolling midir nedir o da gayet iyi çalışıyor. 400-500 şarkı içerisinde yağ gibi kayıyo ekran gayet iphonumtrak bir hareket =)

sadece bir iki kez bu sensörler bir +90 derece döndüğünü zannetti gitti gibi oldu ama ters yöne çevirince kendine geldi.

nadir sağol bu arada format atmamıştım ben de yedekleyip bi atayım bakalım..

Treable

Treable

Üye
5800 alayım mı almayayım mı bir türlü karar veremedim. sayenizde :)))

aşkım34

Üye
arkadaşlar ben böle bişi görmedim olamaz 5800 güncelleme yaptım bugün telefondan virelesten telefonun ekran kaydı yapamıyorum biri yardım etsin lütfen bana kafayı yicem eski yazılımı nasıl yüklücemmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt