Nokia 5800 Güncelleme sonrası yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheRNs

TheRNs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Güncelleme sonrası yardım !!
Arkadaslar ben Nokia 5800'a v50 sürümünü yükledim bugün müziğe giriyorum 0 dosya var diyo kütüphaneyi güncelliyorum içinde müzik olmasına rağmen 'Yenileniyor .. 0 dosya eklendi'' diyor ve bu işlem saatlerce sürüyo hiç bişey eklenmiyor lütfen çözüm bulabilirmisiniz ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefona hard format at..

TheRNs

TheRNs

Üye
    Konu Sahibi
attım gene olmadı ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartını biçimlendir..

clawiss

clawiss

Üye
nadir abi bana da yardım et bi yaww müzik calarda bul butonu yok heryere yazıom ama yardım eden yokk...:( bn v40 ı geri istiyorum nası ypcaz onu???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
v40 a geri dönemezsin..müzik çalarda bul olmaz zaten..kitaplığı güncelle olur..size tavsiyem hafıza kartında music klasörü olur yoksa oluşturun içinde dijital klasörü olur onun içine atın müzikleri..daha olmazsa powermp3 player kurun...

clawiss

clawiss

Üye
yok anlamadın sen müzik çalarda bul botunu vardı kütüphaneyi yenile gine var bula basınca yazıoduk sarkının ismini direk o cıkıyodu onu dıyorum o gitmişş...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hımm ben onu hiç kullanmadım..güncelleyince bütüm müziklerim çıkıyordu..powermp3 ü deneyin..olmazsa başka müzik çalarlar kurun..

clawiss

clawiss

Üye
yok ya müzik calardan memnunum müzklerin hpsinide gösteriyoda işte 1000 e ykn müzk var eskiden yazıodum istediqim sarkının ismini acıyodum şmdi onu ypamıyorumm:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
demekki kaldırılmış..yapacak birşey yok..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
v50'de "Ara" özelliği kaldırıldı müzik çalardan. Resmen eziyete döndü. Gelen satırdaki ismi alfabenin harfiyle ekranın ortasında göstermesini "Ara" özelliğinden daha iyi sandı galiba Nokia...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt